Τα ζώδια της ημέρας (12/05)

Σελήνη σε όψη με Αφροδίτη και Ερμή. Μέρα αναστατώσεων και παρεξηγήσεων και άλλων εντάσεων.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 12 Μαΐ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (12/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας είναι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με προσοχή γιατί από λάθη ή επιτυχίες που μπορεί να γίνουν σε αυτούς τους τομείς θα εξαρτηθεί και η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή μετά.

Ταύρος

Παρά την γενικότερη δύσκολη εποχή τυγχάνετε μιας μικρής βελτίωσης στα οικονομικά σας. Πολλοί θα σημειώσετε μια αλλαγή στην οικογενειακή σύνθεση και άλλοι θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό χώρο.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα ήταν δυνατό να στρέψει τα πράγματα εναντίον σας.

Καρκίνος

Σε γενικές γραμμές η μέρα σας βρίσκει ευχαριστημένους αλλά συνεχίζετε να είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις τόσο στον οικογενειακό χώρο όσο και στον επαγγελματικό χώρο.

Λέων

Η μέρα δίνει την ευκαιρία της ανασυγκρότησης των δυνάμεων σας και σας βοηθά να απομακρυνθείτε από τις συνέπειες των εκλείψεων που προηγήθηκαν.

Παρθένος

Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά τον οικογενειακό τομέα. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες για αποκατάσταση σχέσεων μεταξύ των οποίων και τις ερωτικές σας.

Ζυγός

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες αλλά μην είστε βιαστικοί στην όλη συμπεριφορά σας. Ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν.

Σκορπιός

Υπερασπιστείτε την εφαρμογή μιας ιδέας σας και κυρίως αξιοποιήστε τα εκφραστικά μέσα που διαθέτετε και τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Μετακινήσεις και συντροφιές θα σας απασχολήσουν για λίγο.

Τοξότης

Αρχίζει ένα καλύτερο διάστημα στην διάρκεια του οποίου μπορείτε να εφαρμόσετε σχέδια και τακτικές που αφορούν την ενίσχυση τόσο της οικονομικής σας ασφάλειας όσο και της συναισθηματικής.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα με το τι διαδραματίζεται στο ευρύτερο περιβάλλον σας, παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα σημεία εκείνα που η θέση σας είναι ευαίσθητη και οι δυνάμεις σας πρέπει να συσπειρωθούν για να κερδίσετε μια ενδεχόμενη μάχη.

Υδροχόος

Ερωτικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική, αυτό δεν πρέπει όμως να σας ενοχλεί. Ελέγχετε τις ανησυχίες και το παρασκήνιο και προωθήστε τις επιδιώξεις σας.

Ιχθύες

Χαλαρώστε στις προσωπικές σας υποθέσεις, αλλά ταυτόχρονα φροντίστε την ασφάλεια των χρημάτων σας. Γίνετε πιο κοινωνικοί στις συναναστροφές σας χωρίς να παίρνετε και πολύ στα σοβαρά ότι βλέπετε και ότι ακούτε.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: