Τα ζώδια της ημέρας (12/07)

Η Σελήνη σε πολλαπλές όψεις με τους πλανήτες. Μέρα αποδοτική, αλλά εξαιρετικά εξουθενωτική.

Elle 12 Ιουλ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (12/07)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Ιουλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε δικούς σας ανθρώπους και ιδιαίτερα προς την οικογένεια, που δείχνει να περιμένει κάτι από εσάς.

Ταύρος

Οι αλλαγές δεν ευνοούνται, αντίθετα αν δείξετε στωικότητα και υπομονή, σύντομα θα επιστρέψουν όλα στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Δίδυμοι

Η μέρα σας προειδοποιεί για τις επερχόμενες αλλαγές στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ένα μολύβι και ένα χαρτί θα ενισχύσουν τη μνήμη σας γι αυτές σας τις αποφάσεις όταν χρειαστεί.

Καρκίνος

Σήμερα έχετε πολλές εναλλακτικές σκέψεις, πολλές φαεινές ιδέες και πολλές ευκαιρίες για να κάνετε βαθιές τομές στην καθημερινότητά σας και να υποστηρίξετε καλύτερα τα σχέδιά σας για το μέλλον

Λέων

Χρειάζεται να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια σήμερα για να γίνουν κατανοητές οι απόψεις σας, ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Παρθένος

Εσείς εργάζεστε με συνέπεια, αποφασιστικότητα και διορατικότητα, αλλά τώρα, κάποιοι αδυνατούν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αντιστοιχούν. Κρατήστε τα σχέδιά σας για να επανέλθετε σε εύθετο χρόνο.

Ζυγός

Επειδή λειτουργείτε πυροσβεστικά σε περιόδους κρίσης, οι άλλοι επιδιώκουν την συναναστροφή σας. Φροντίστε όμως να απομακρύνετε εκείνους οι οποίοι το έχουν βρει σκοινί – κορδόνι και δεν σας αφήνουν σε ησυχία.

Σκορπιός

Χαρίστε στον εαυτό σας ξεκούραση, ηρεμία και αποσύνδεση από τις κάθε είδους ενοχλήσεις. Πώς; Μα με τρόπο ταχυδακτυλουργικό φυσικά!

Τοξότης

Είστε στα πρόθυρα να επιχειρήσετε ιδιαίτερα βαθιές τομές στο προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, όμως τίποτα δεν μπορεί να βελτιωθεί εντός εικοσιτετραώρου.

Αιγόκερως

Φροντίστε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Η μέρα σας αναγκάζει να είστε ακριβείς και αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας.

Υδροχόος

Αισθηματικά και κοινωνικά δεν σας λείπουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές και προσκλήσεις, από εσάς εξαρτάται όμως που και πως θα διαθέσετε τον χρόνο σας.

Ιχθύες

Πρέπει να συμμαζέψετε κάπως τα πράγματα γύρω σας, ιδιαίτερα στο χώρο της οικογένειας και στα οικονομικά σας. Πάντως θα αναγκαστείτε να υψώσετε τον τόνο της φωνής σας, αρκετές φορές.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: