Τα ζώδια της ημέρας (12/08)

Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Αφροδίτη σε όψη με Ουρανό. Η ερωτική κατάκτηση απαιτεί εξυπνάδα.

ELLE Team 12 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (12/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Επιμείνετε στις επιδιώξεις σας καθώς τώρα δημιουργούνται οι συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να κερδίσετε εμπράκτως.

Ταύρος

Αλλάξτε συμπεριφορά απέναντι σε όσους σας απομυζούν την ενέργεια. Ένα ευχάριστο γεγονός σας βοηθά να βρείτε και πάλι τον καλό σας εαυτό.

Δίδυμοι

Ελέγξτε αν η στάση σας δημιουργεί αντί να λύνει προβλήματα στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Περιορίστε έξοδα και περιττά λόγια.

Καρκίνος

Επιμεληθείτε τη δημόσια εικόνα σας και αποφύγετε συγκρούσεις με τους ανταγωνιστές σας. Κάποιες συνθηκολογήσεις θεωρούνται αναγκαίες και ωφέλιμες.

Λέων

Συναισθηματικά η μέρα δεν είναι ικανοποιητική και ενδεχομένως η συμπεριφορά ενός ανθρώπου να σας πικράνει. Αποφύγετε να εκδηλώσετε την νευρικότητα και την παρόρμηση του χαρακτήρα σας τώρα.

Παρθένος

Η ημέρα θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και πρακτικά. Τα εξωτερικά γεγονότα καλλιεργούν ανησυχίες ή φόβους και ανασφάλειες.

Ζυγός

Πρέπει να υπερασπίσετε τη δουλειά σας και τα τρέχοντα συμφέροντά σας. Αποφύγετε κινήσεις που δεν ευνοούνται από το περιβάλλον.

Σκορπιός

Η μέρα είναι μαζί σας πιο επιεικής και σας δίνει αρκετές στιγμές χαράς στον αισθηματικό τομέα. Μην ζητάτε περισσότερες.

Τοξότης

Η ημέρα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους επηρεάζοντας όλη την γκάμα. Αποφύγετε την ανυπομονησία και τον εκνευρισμό

Αιγόκερως

Κάποιος θα φέρει αντιρρήσεις και αν δεν τις αντιμετωπίσετε με τον τρόπο που πρέπει, τότε θα αναγκαστείτε να έχετε αμφιβολίες για τις επιλογές σας.

Υδροχόος

Ανατροπές και αλλαγές θα δοκιμάσουν την ανοχή απέναντι σε κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μην είστε τόσο ευέξαπτοι σήμερα και προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που δεν είναι στα μέτρα σας!

Ιχθύες

Ακολουθήστε το ένστικτό σας όταν δυσκολεύεστε να ζυγίσετε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία μιας κατάστασης. Οικονομικά προσπαθήστε περισσότερο.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: