Τα ζώδια της ημέρας (13/08)

Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Η διαίσθηση βοηθά στις δύσκολες διαδρομές.

Elle 13 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (13/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 13 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με παράγοντες της εργασίας, ή με εκείνους που συνεργάζεστε σε άθληση, καθώς αυτοί θα γίνουν ασυνεπείς και αψυχολόγητοι.

Ταύρος

Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, έχει επεισόδια, μικροατυχήματα και παρεξηγήσεις. Συνιστάται προσοχή σε όλα!

Δίδυμοι

Η ημέρα βοηθά την ενίσχυση της αισθηματικής σας ζωής, ωστόσο κάποιες νευρικές στιγμές δεν θα λείψουν ούτε από αυτόν τον τομέα.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να αντέξετε τις νευρικές στιγμές και να αποφύγετε ανοικτές ρήξεις με ανωτέρους προς το παρόν. Οικονομικά παραμείνετε πολύ συντηρητικοί.

Λέων

Η μέρα δεν είναι πολύ καλή με επίκεντρο τις δυσκολίες που αιφνίδια θα προκύψουν στα οικονομικά σας. Υποστηρίξτε μια συμφέρουσα λύση!

Παρθένος

Η ημέρα δείχνει την πιθανότητα μιας κρίσης σε μια προσωπική σας σχέση ή το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου στο οποίο πρέπει να ενσκήψετε.

Ζυγός

Θα μεσολαβήσουν διάφορα γεγονότα και πολλοί άνθρωποι θα σας κουράσουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα και μην φορτώνεστε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε.

Σκορπιός

Η ημέρα δεν είναι εύκολη και φέρνει νέες δυσκολίες σε οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

Τοξότης

Σας απασχολούν οι αντιστάσεις των άλλων στα σχέδιά σας. Ο χαρακτήρας τους είναι περιστασιακός όμως και δεν επηρεάζει πολύ τις εξελίξεις.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι στα πρακτικά και οικονομικά σας και μην καταλήγετε σε αντιδραστικές αποφάσεις και βιαστικές αναθεωρήσεις.

Υδροχόος

Η σημερινή αστρολογική σύνθεση τονίζει την νευρικότητα την οποία καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να την μετατρέψετε σε δημιουργική δράση.

Ιχθύες

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία επιβεβαιώνει τις ποικίλες σημερινές σας δραστηριότητες , αλλά και έναν μικρό περιορισμό των οικονομικών σας, λόγω εξόδων

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: