Τα ζώδια της ημέρας (14/04)

Ήλιος σε αρμονία με Δία. Η τύχη θα χαμογελάσει σε πολλούς ανθρώπους.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 14 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (14/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Μάθετε να ακούτε τις προτάσεις των άλλων και μην μιλάτε για τα σχέδια σας πριν πραγματοποιηθούν. Τα αισθηματικά σας θα σας φανούν ρόδινα, αν και χρειάζεται προσπάθεια για να μην αλλάξει το χρώμα τους.

Tαύρος

Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και συναναστροφές, αντίθετα αξιοποιήστε πιο δημιουργικά το χρόνο σας. μην παρασύρεστε από μικρές οικονομικές βελτιώσεις και μην αμελείτε εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν.

Δίδυμοι

Η περίοδος αυτή έρχεται με αλλαγές και με σκοπό μια γενικότερη ανασυγκρότηση στις βασικές συνθήκες της ζωής σας. Δίνεται έμφαση στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Με λίγη τόλμη και πολλή ευαισθησία κάντε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση αν θέλετε να απαλλαγείτε από τους υποσυνείδητους φόβους που σας δυσκολεύουν τη ζωή.

Λέων

Αισθηματικά σας δίνονται ευκαιρίες αλλά οικονομικά συνιστάται προσοχή. Προς το παρόν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, ωστόσο αργά ή γρήγορα, δεν θα τις αποφύγετε.

Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σχέδια, και σας βοηθούν να νικήσετε διαφωνίες, σχόλια και αντιθέσεις ωθώντας τα πράγματα που σας αφορούν εκεί που σας ενδιαφέρει να πάνε.

Ζυγός

Ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε, αξιοποιήστε τις καλές στιγμές στην αισθηματική σας ζωή και αν πρόκειται να μετακινηθείτε τις επόμενες μέρες, κάντε το μεθοδικά και όχι βιαστικά.

Σκορπιός

Ο αναβρασμός στο στενό περιβάλλον συνεχίζεται και οι λύσεις φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να έχετε επιτυχία αν κινηθείτε λογικά και οργανωμένα.

Τοξότης

Μπορείτε τώρα να κάνετε μια ρεαλιστική αξιολόγηση και να αξιοποιήσετε προτάσεις για αλλαγές δουλειάς, συνεργασίες, ή ακόμα να διεκδικήσετε μια αύξηση ή ένα συμφέρον δάνειο.

Αιγόκερως

Προετοιμαστείτε αυτές τις μέρες για αναθεωρήσεις και για καινούριες θέσεις και απόψεις. Και οι δυο υποστηρίζουν το ενδεχόμενο μιας ανανέωσης ή μιας αλλαγής.

Ιχθύες

Οι δημιουργικές σας προοπτικές βελτιώνονται, και η αλλαγή της στάσης σας σε κάποιο ζήτημα θα ανανεώσει περισσότερο τη δραστηριότητα μαζί και την διάθεση σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: