Τα ζώδια της ημέρας (14/07)

Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα και Ερμής εξάγωνο με Ουρανό και Άρης σε όψη με Κρόνο: στα αισθηματικά απαιτείται προνοητικότητα στην επικοινωνία θάρρος και στη δράση προγραμματισμός.

Elle 14 Ιουλ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (14/07)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 14 Ιουλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Πολλά από όσα σας αφορούν θα δείξουν την πραγματική τους φύση και θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε απόψεις, ενέργειες, ακόμη και αισθήματα.

Ταύρος

Στα οικονομικά σας, όσο και αν η κατάσταση φαίνεται στάσιμη, θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης και μάλιστα όχι πρόσκαιρης. Χαρείτε τη μέρα και μην προβληματίζεστε άδικα!

Δίδυμοι

Αισθηματικά η μέρα παρουσιάζει ενδιαφέρον γι αυτό, φροντίστε να μην αφήνετε τη διάθεσή σας να επηρεάζεται από τα πολύπλοκα θέματα της καθημερινότητας.

Καρκίνος

Φροντίστε να περάσετε σαφή μηνύματα προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε την σταθερότητα από την αβεβαιότητα. Αυτό σημαίνει διπλωματία και υπομονή.

Λέων

Είναι μια κρίσιμη περίοδος η οποία θα σας αναγκάσει να επιστρατεύσετε κάθε ουσιαστική σας ιδιότητα για να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία, μέσα από αντιξοότητες και υπερβάσεις.

Παρθένος

Τομέας δράσης τα αισθηματικά όπου, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι, θα έχετε πολλά να πείτε και πολλά περισσότερα να κάνετε, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας, την καλή σας διάθεση και την αισιοδοξία σας.

Ζυγός

Η μέρα δεν αποκλείει εντάσεις στα πρακτικά και καθημερινά σας θέματα, με εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν και με απρόοπτα που μπερδεύονται στα πόδια σας.

Σκορπιός

Αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αν ξεπεράσετε κάποιους σκοπέλους της σχέσης σας και αν δώσετε λύσεις σε πρακτικά θέματα που σας παιδεύουν καιρό, τότε μπορείτε να θεωρηθείτε από τους ουσιαστικά ευνοημένους της περιόδου

Τοξότης

Οι άλλοι έχουν τα δικά τους θέματα και δεν προβλέπεται να σας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε.

Αιγόκερως

Η επαγγελματική σας ταυτότητα και υπευθυνότητα σας αναγκάζει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να δώσετε προσοχή σε ότι δεν θέλετε να χάσετε.

Υδροχόος

Μπορείτε να ενεργήσετε διαφορετικά για να πραγματοποιήσετε όσα οραματιστήκατε και να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας.

Ιχθύες

Η μέρα σας ωθεί σε σοβαρή και συστηματική εργασία, επιμονή και διαρκή επαγρύπνηση. Έχετε κάθε λόγο να αισιοδοξείτε έστω και αν η εβδομάδα φέρνει σημαντική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: