Τα ζώδια της ημέρας (14/08)

Σελήνη σε σύνοδο με Δία. Αισθητός ο παράγοντας τύχη και η καλή διάθεση.

Elle 14 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (14/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 14 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και ψύχραιμοι την ώρα που οι συγκυρίες θα σας αιφνιδιάζουν ή θα σας πανικοβάλλουν.

Ταύρος

Μεριμνήστε για την ασφάλεια της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής και εμποδίστε τρίτους να παρέμβουν σε αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο.

Δίδυμοι

Η καλή σας τύχη είναι που, σας εξασφαλίζει μια καλύτερη θέση υπεράσπισης των συμφερόντων σας ή σας διαφυλάσσει μια ιστορία αγάπης.

Καρκίνος

Μεταβατικό και επεισοδιακό το διάστημα αυτό για τους περισσότερους από εσάς. Μετριάστε σήμερα τον κίνδυνο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών.

Λέων

Αποφύγετε ανοικτές αναμετρήσεις με ανταγωνιστές ή με επαγγελματικούς σας αντιπάλους.

Παρθένος

Μην εκτίθεστε σε κινδύνους , μην κάνετε απερισκεψίες και κυρίως μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις στα πρακτικά ζητήματα.

Ζυγός

Σε υποθέσεις που θα σας πιέσουν ζητήστε πίστωση χρόνου για την διευθέτησή τους και εργαστείτε ανάλογα! Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά σας μπορεί να σας εκνευρίσουν περισσότερο.

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό δεν είναι ούτε ήρεμο, ούτε και τόσο ικανοποιητικό. Οφείλετε να προσέξετε τα οικονομικά σας. Η μέρα σας επιφυλάσσει μερικές καλές, προσωπικές στιγμές.

Τοξότης

Στις σχέσεις που θα σας προβληματίσουν αφήστε το χρόνο να δείξει που θέλουν οι άλλοι να καταλήξουν χωρίς προς το παρόν να αντιδράτε με οποιοδήποτε τρόπο.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι επεισοδιακή για τα αισθηματικά σας και λιγάκι επικίνδυνη αν δεν προσέξετε και ξεπεράσετε τα όριά σας. Ο σύντροφός σας είναι πιο ευάλωτος από όσο δείχνει.

Υδροχόος

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εδώ θα συμβούν πολλά και διάφορα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα κοινωνικά.

Ιχθύες

Καταγράψτε αυτά που συμβαίνουν αλλά μην αντιδράτε προς το παρόν. Αποδεχτείτε εξελίξεις μη αναστρέψιμες χωρίς να γίνετε μοιρολάτρες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: