Τα ζώδια της ημέρας (15/08)

Ήλιος αντίθεση με Κρόνο. Ημέρα δύσκολων περιστατικών.

ELLE Team 15 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (15/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η ψυχολογία σας δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχος στις σημερινές σας προσπάθειες. Καλύτερα να ασχοληθείτε με το χώρο σας ή να επιδιώξετε λίγη ξεκούραση στο μέρος που βρίσκεστε.

Ταύρος

Η μέρα είναι νευρική στην επικοινωνία, δύσκολη στην συνεννόηση και επεισοδιακή στις μετακινήσεις. Όμως ελέγξτε αν αυτά που θέλετε, βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας.

Δίδυμοι

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας καταπιέσουν και μια αισθηματική σχέση σας θα απειληθεί κάτω από το βάρος μιας λάθος εκτίμησης.

Καρκίνος

Ελέγχετε τις ιδιοτροπίες σας και μην εκφράζετε τις αδυναμίες και τους φόβους σας ανοικτά. Παραμείνετε αυτάρκεις αλλά και ψύχραιμοι.

Λέων

Δεν είναι ημέρα ούτε για πρωτοβουλίες ούτε για αποφάσεις, ειδικά σε στιγμές κρίσης, νεύρων και περιστασιακών κινδύνων.

Παρθένος

Η περίοδος θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των συναισθημάτων και των χρημάτων σας. Σήμερα απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ζυγός

Η καλή σας διάθεση σας βοήθα να διατηρήσετε μια καλή άμυνα ως προς τα εξωτερικά γεγονότα και να κάνετε τις σωστές επιλογές σε ανθρώπους που θα συναναστραφείτε.

Σκορπιός

Γεγονότα και άνθρωποι σας απογοητεύουν ενώ κάποιοι επιτήδειοι τείνουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Χρειάζεται προσοχή!

Τοξότης

Αποφύγετε άσκοπη κατανάλωση χρημάτων και την φθορά που φέρνουν κάποιες αναμετρήσεις ή διαφωνίες.

Αιγόκερως

Η περίοδος είναι επεισοδιακή, έντονη και επαγγελματικά μαχητική. Χρειάζεται προσοχή σε νέες σκοπιμότητες και σχέσεις!

Υδροχόος

Η ημέρα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και θέτει σε κίνδυνο κάποιο βασικό σας συμφέρον ή ενδιαφέρον. Μετακινήσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις έχουν ευχάριστο χαρακτήρα.

Ιχθύες

Αισθηματικά και επαγγελματικά είναι οι τομείς που επηρεάζονται πολύ αυτή την περίοδο. Μην παρασύρεστε και μην δίνετε στους άλλους τις αφορμές που θέλουν.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: