Τα ζώδια της ημέρας (16/09)

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα. Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη. Ερωτικές σχέσεις δοκιμάζονται και οι ψευδαισθήσεις έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Elle 16 Σεπ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (16/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προσέξτε ιδιαίτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και εφοδιαστείτε με υπομονή ενάντια στις σημερινές αντιξοότητες.

Ταύρος

Απολαύστε σύντομα οτιδήποτε καλό ζήσετε και προχωρήστε παρά πέρα. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και αποφύγετε αναμετρήσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη.

Δίδυμοι

Χρησιμοποιήστε όση διπλωματία διαθέτετε, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και ξεπεράστε φόβους που σχετίζονται με περιπτώσεις που δεν σας αφορούν.

Καρκίνος

Η μέρα ευαισθητοποιεί τον ψυχισμό σας και διαταράσσει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο δρόμος για έναν καινούριο προορισμό στη ζωή σας είναι ανοιχτός αλλά συνεπάγεται δουλειά και αγώνα.

Λέων

Οι ερωτικές σας επιθυμίες διαταράσσονται και δεν γίνονται εφικτές αν διασπαστεί το ενδιαφέρον σας, ή αν προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα που επικρατούν εκεί.

Παρθένος

Στις μακρόχρονες σχέσεις υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε και πάλι αισιόδοξοι και ουσιαστικοί. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην είστε τόσο απόλυτοι!

Ζυγός

Ενδιαφέρουσα μέρα, παρά το ότι είναι πολυάσχολη και κουραστική. Ο πολυμήχανος χαρακτήρας σας θα δοκιμαστεί αρκετές φορές. Οι φιλοδοξίες σας και τα σχέδιά σας θα συναντήσουν εμπόδια.

Σκορπιός

Η εργασία θα είναι ο τομέας που θα απορροφήσει ενέργεια και χρόνο, ενώ τα προσωπικά και αισθηματικά σας φαίνεται να περνούν διάφορα στάδια, ιδιαίτερα αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες.

Τοξότης

Ο ελιγμός και η διπλωματία είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αναπτύξετε στην καθημερινή σας συμπεριφορά. Οι φίλοι και οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε περισσότερο γίνονται λίγο αδιάκριτοι, γι αυτό φροντίστε να μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Αιγόκερως

Ανάβει πράσινο φως στους βασικούς τομείς της ζωής σας αυτήν την περίοδο. Προσέξτε περισσότερο τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και γίνετε επινοητικοί και ευέλικτοι σε οτιδήποτε αφορά στο συμφέρον της εργασίας σας.

Υδροχόος

Παρά την ένταση των ημερών μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ή να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες. Η συναισθηματική σας φόρτιση επηρεάζει επαγγελματικές σχέσεις και προσωπικές επιλογές.

Ιχθύες

Συμπαθητικό το διάστημα το οποίο όμως εμπεριέχει κινδύνους που δεν φαίνονται. Οι δικοί σας άνθρωποι τονώνουν το ηθικό σας και σας βοηθούν να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: