Τα ζώδια της ημέρας (19/05)

Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα. Η μοίρα και η παρεμβολή του πεπρωμένου είναι αισθητή, μέσα από γεγονότα και αναπάντεχα περιστατικά.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 19 Μαΐ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (19/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 19 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αυτή η περίοδος θεωρείται πολύ ουσιαστική για όσους από εσάς είστε αποφασισμένοι να μην πτοηθείτε από τις δυσκολίες και τους περιορισμούς της εποχής.

Ταύρος

Οι άλλοι θα είναι πιο υπομονετικοί και πιο συνεννοήσιμοι, τώρα που ξεπεράσατε τους δικούς σας ενδοιασμούς και κάνατε τις πρέπουσες υποχωρήσεις.

Δίδυμοι

Η μέρα σας βοηθά να αποκαταστήσετε εν μέρει ζημιές του παρελθόντος, τόσο υλικές, όσο και συναισθηματικές. Φροντίστε ώστε να μην υπάρξουν άλλες παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Συναισθηματικά να μην ειπωθούν πράγματα που θα είναι δύσκολο να τα μαζέψετε. Η πορεία της εβδομάδας αυτής δίνει ώθηση στα σχέδιά σας και ευνοεί τους πλέον φιλόδοξους από εσάς.

Λέων

Όταν και όπου χρειαστεί φροντίστε να είστε σοβαροί στις αποφάσεις σας και να μην αναβάλλετε δράσεις που έχετε προγραμματίσει. Ασχοληθείτε με τις ανάγκες κάποιου αγαπημένου ανθρώπου.

Παρθένος

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα έξοδά σας, καθώς γίνεστε περισσότερο καταναλωτικοί από παραγωγικοί. Πολλοί από εσάς θεωρείτε την κατανάλωση σαν αντίδοτο σε κάποιο ενδόμυχο ανικανοποίητο.

Ζυγός

Μια αλλαγή στην εργασία θα πάρει ακόμα χρόνο μέχρι να οριστικοποιηθεί και να αποδώσει τα δέοντα. Προσοχή όσον αφορά στα πρακτικά σας θέματα και δεν πρέπει να είστε επιπόλαιοι εκεί που πιέζεστε.

Σκορπιός

Φροντίστε το συμφέρον σας και μην αφήνετε πράγματα στην τύχη, καθώς αυτός ο παράγοντας φαίνεται να χρειάζεται υποστήριξη εκ μέρους σας.

Τοξότης

Γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και στις αισθηματικές σας επιδιώξεις! Ακούστε προσεκτικά κάποιες υποδείξεις, χωρίς να δεσμεύεστε απέναντί τους!

Αιγόκερως

Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε άλυτα θέματα του παρελθόντος. Ακούστε μια γνώμη και αν δεν είναι εφαρμόσιμη, προσαρμόστε την στα ειδικά δεδομένα που επικρατούν τώρα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Οι δυσκολίες σας τρέφουν και σας κάνουν περισσότερο αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς. Δείτε προς τα που υπάρχουν ευκαιρίες και πράξτε ανάλογα.

Ιχθύες

Διαθέστε περισσότερο χρόνο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε, διατηρώντας ήπιους τόνους και αποφασιστικότητα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: