Τα ζώδια της ημέρας (19/09)

Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Ερμής σε όψη με Κρόνο. Μέρα που δίνει λύση σε δύσκολα προβλήματα και βοηθά στην εφαρμογή σχεδίων.

Elle 19 Σεπ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (19/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αρκετά καλή είναι η περίοδος αυτή για τους περισσότερους από εσάς, αν και αυτές τις ημέρες σας απασχολούν πάρα πολύ τα θέματα της οικογένειας αλλά και τα επαγγελματικά σας κυρίως κάποιες συμφωνίες που ενδέχεται να προχωρήσετε.

Ταύρος

Ακόμα σας ενδιαφέρουν οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες με κάποιο ακίνητο και έχετε προβληματιστεί για την τελική σας απόφαση. Όμως οι μέρες αυτές είναι πολύ ευνοϊκές και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία.

Δίδυμοι

Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας μέσα στο σπίτι γιατί πολλές φορές έχετε άγχος και ξεσπάτε στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον.
Μην οδηγείστε σε ακρότητες ή άσκοπες ενέργειες.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας είναι και πάλι στο προσκήνιο. Κάποια πρόσθετα έξοδα εμφανίζονται αλλά φταίτε μόνο εσείς για αυτά. Καλό θα ήταν να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση.

Λέων

Έχετε αρχίσει να φροντίζετε τον εαυτό σας και κυρίως την εξωτερική σας εμφάνιση, γεγονός που θα σας κάνει πολύ μεγάλο καλό στην συνολική ψυχολογική σας διάθεση.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σας είναι σε καλό δρόμο αν και θα πρέπει να προσέξετε γιατί μάλλον έχετε έναν άσπονδο εχθρό και θα προσπαθήσει να σας υπονομεύσει.

Ζυγός

Δείξτε στο σύντροφο σας πόσο τον αγαπάτε και δώστε του αγάπη και τρυφερότητα. Είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσει και ότι θα κάνει καλό στη σχέση σας. Μην ρισκάρετε χρήματα.

Σκορπιός

Το παρασκήνιο στην εργασία δουλεύει σε όλο του το μεγαλείο. Για να τα καταφέρετε λοιπόν καλό θα ήταν να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους, να μην φοβηθείτε να μιλήσετε μαζί τους και να κάνετε ανοίγματα.

Τοξότης

Φροντίστε να βρείτε δραστηριότητες που θα γεμίσουν το χρόνο σας και θα σας ξεκουράσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Προσπαθήστε να διώξετε κάποιες σκοτεινές σκέψεις που σας επηρεάζουν αρνητικά.

Αιγόκερως

Την περίοδο αυτή είσαστε πάρα πολύ προβληματισμένοι. Και τα οικονομικά σας δεν είναι τα καλύτερα αλλά σίγουρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

Υδροχόος

Πολλές επαγγελματικές συναλλαγές και συναισθηματική ευημερία χαρακτηρίζουν το διάστημα αυτό. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι περίεργη αλλά όχι απαραίτητα άσχημη.

Ιχθύες

Συμβαίνουν πολλές αλλαγές που ίσως και εσείς οι ίδιοι δεν προλαβαίνετε να ελέγξετε. Αυξάνεται η ανάγκη σας για ελευθερία και πολλές φορές θέλετε να μείνετε μόνοι σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: