Follow us

Search

Τα ζώδια της ημέρας (21/04)

Η παραλληλία του Ερμή με τον Δία δυναμώνει την ανάγκη έκφρασης, την πληθωρική δράση και την αξιοποίηση ταλέντων και ικανοτήτων.

Τα ζώδια της ημέρας (21/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι μέρες αυτές παραμένουν νευρικές αλλά μπορούν να αποβούν και δημιουργικές. Οι αντιθέσεις οξύνονται και τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας προβληματίσουν για το μέλλον.

Ταύρος

Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα πάθος ή ένα δράμα, αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι πρέπει να κάνετε και πως πρέπει να διαχειριστείτε την όλη κατάσταση.

Δίδυμοι

Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας αλλά δώστε την ευκαιρία στους άλλους να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους. Προνοήστε για τις δυσκολίες που έρχονται και θα σας επηρεάσουν.

Καρκίνος

Διώξτε τις απαισιοδοξίες και κάντε μια μεγάλη εκκαθάριση στο παρασκήνιο της ζωής και της δουλειά σας. Σε αυτούς τους χώρους ελλοχεύουν κίνδυνοι και άνθρωποι που σας επιβουλεύονται.

Λέων

Επωφεληθείτε από ευκαιρίες για λύσεις οικονομικών προβλημάτων ή για βελτίωση εσόδων. Όσοι έχετε επαγγελματικές φιλοδοξίες θα μπορέσετε να αλλάξετε τις συνθήκες προς το καλύτερο αν δουλέψετε σκληρά, θυσιάζοντας αυτά που σας ευχαριστούν αυτή την εποχή.

Παρθένος

Στα οικονομικά θα χρειαστεί να είστε συντηρητικοί και στον αισθηματικό τομέα διαλλακτικοί. Η κινητικότητα γύρω σας συνεχίζεται μαζί και οι αναστατώσεις κάθε είδους στην δουλειά σας ή στο σπίτι σας.

Ζυγός

Φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι με τους δικούς σας ανθρώπους, μην επιμένετε σε κάτι που δεν γίνεται προς το παρόν και μην ξοδεύετε χρόνο και χρήματα για την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας σας η οποία μπορεί να αποδειχτεί ασύμφορη στο μέλλον.

Σκορπιός

Συνεχίστε να ελέγχετε την οικονομική και συναισθηματική σας έκφραση και διαχείριση, αξιοποιήστε κάποιες καλές στιγμές που δεν θα λείψουν για να ανεφοδιαστείτε και αναζητήστε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να δώσουν λύση σε κάποιο σας πρόβλημα.

Τοξότης

Στα ερωτικά σας το κλίμα αλλάζει χωρίς να δυσκολεύει όμως ιδιαίτερα. Επισκέψεις από το παρελθόν θα σας αιφνιδιάσουν και μια μεγαλύτερη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στην καθημερινή σας ζωή.

Αιγόκερως

Μην πιέζετε καταστάσεις όταν δεν μπορούν να σας ανταποκριθούν και μην βιάζεστε να εκτεθείτε σε περιβάλλοντα που δεν ξέρετε καλά. Τέλος φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και αξιοποιήστε ευκαιρίες νέων συνεργασιών.

Υδροχόος

Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και εκμεταλλευτείτε τις καλές συμπτώσεις που θα βιώσετε. Φίλοι και συνεργάτες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο, ενώ το παρασκήνιο απαιτεί έλεγχο και προσοχή διότι εκεί ελλοχεύει κίνδυνος. ​

Ιχθύες

Καταπολεμηστε τους φόβους σας, καλλιεργείστε την αισιοδοξία σας, ενισχύστε τις δικλείδες ασφαλείας και κάντε το καλύτερο σας για να ξεπεράσετε εμπόδια και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στους τομείς άμεσου ενδιαφέροντός σας.

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ