Τα ζώδια της ημέρας (22/03)

Ερμής σε καλή όψη με Αφροδίτη. Άρης τετράγωνο με Ουρανό. Η ψυχραιμία και η λογική είναι το καλύτερο αντίδοτο στους αιφνιδιασμούς και στην απρόβλεπτη επιθετικότητα που εκδηλώνεται.

ELLE Team 22 Μαρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (22/03)
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι μέρες αυτές παραμένουν νευρικές αλλά μπορούν να αποβούν και δημιουργικές. Προνοήστε για τις δυσκολίες που έρχονται και θα σας επηρεάσουν.

Ταύρος

Οι αντιθέσεις οξύνονται και τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας προβληματίσουν για το μέλλον. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα πάθος ή ένα δράμα.

Δίδυμοι

Όσοι έχετε επαγγελματικές φιλοδοξίες θα μπορέσετε να αλλάξετε τις συνθήκες προς το καλύτερο αν δουλέψετε σκληρά, θυσιάζοντας αυτά που σας ευχαριστούν αυτή την εποχή.

Καρκίνος

Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι πρέπει να κάνετε και πως πρέπει να χειριστείτε την όλη κατάσταση που αφορά στην εργασία και στα πρακτικά σας θέματα.

Λέων

Η κινητικότητα γύρω σας συνεχίζεται μαζί και οι αναστατώσεις κάθε είδους στην δουλειά σας ή στο σπίτι σας. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας πριν αποκαλύψουν οι άλλοι τις προθέσεις τους.

Παρθένος

Νευρική μέρα και αρκετά δύσκολη στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις. Το σπίτι και κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα σας απασχολήσει εκ νέου.

Ζυγός

Διώξτε τις απαισιοδοξίες και κάντε μια μεγάλη εκκαθάριση στο παρασκήνιο της ζωής και της δουλειά σας. Κινηθείτε μεθοδικά, χωρίς να δίνετε δικαιώματα σε τρίτους.

Σκορπιός

Επωφεληθείτε από ευκαιρίες για λύσεις οικονομικών προβλημάτων ή για βελτίωση εσόδων. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να είστε συντηρητικοί και στον αισθηματικό τομέα διαλλακτικοί.

Τοξότης

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και τα προνόμια που σας δίνει η κοινωνική σας θέση ή η δουλειά σας. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι στα σχέδιά σας, αλλά ίσως δεν είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε με ότι σας ταλαιπωρεί όσον αφορά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Επαγγελματικά οργανώστε καλύτερα το αντικείμενο που υποστηρίζετε.

Υδροχόος

Σταθεροποιήστε το εισόδημά σας. Εξασφαλίστε τη συνέχεια σε μια σας επιτυχία. Δείτε ευνοϊκά ένα αίτημα του συντρόφου σας, ή κάποιου συνεργάτη σας.

Ιχθύες

Επιμεληθείτε τις σχέσεις εκείνες που είναι απαραίτητες να διατηρηθούν σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς. Μην ξεχνάτε ότι κάθε τι κερδίζεται με κόπους και θυσίες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: