Τα ζώδια της ημέρας (22/09)

Ήλιος παραλληλία με Δία και Ερμής παραλληλία με Ποσειδώνα. Υπερβολή λόγου και πράξης και προσπάθεια εξαπάτησης στις συνεργασίες και στις συναλλαγές.

Elle 22 Σεπ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (22/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Δείτε με αισιοδοξία τις επαγγελματικές σας πρακτικές αλλά προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι. Μην δυσαρεστείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Ταύρος

Αισθηματικά η κατάσταση δημιουργεί ένταση χωρίς βασικό προσδιορισμό. Οικονομικά θα εμπλακείτε σε ένα κομφούζιο. Μην ασχολείστε με άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Υπάρχει προσφορά αλλά δεν είναι αυτό που θέλετε. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες αλλαγές αλλά φροντίστε να ταχτοποιήσετε ότι οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει ώστε να προχωρήσετε αργότερα περισσότερο αναδιοργανωμένοι.

Καρκίνος

Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάσουν τόσο στην διάθεση όσο και στα συμφέροντα σας. Για πολλούς, αλλάζει η καθημερινή σας ζωή εξαιτίας νέων συγκυριών και συμπτώσεων.

Λέων

Φορτίζεται ο χώρος των επαγγελματικών σας και πρέπει να φανείτε εδώ περισσότερο συνεργάσιμοι ή αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές, κάντε μια περιστασιακή συνθηκολόγηση. Προσέξτε την υγεία σας!

Παρθένος

Υπερασπιστείτε μια σχέση που σας αφορά και η οποία κινδυνεύει είτε από την παρέμβαση τρίτων είτε από αντιξοότητες γενικότερου χαρακτήρα. Σκεφτείτε έξυπνες ιδέες για να λύσετε ένα σημαντικό σας πρόβλημα.

Ζυγός

Ο τομέας που θέλει προσοχή αυτή την περίοδο είναι ο επαγγελματικός και εδώ περνάτε σε μια νέα φάση. Υποχρεώνεστε να πάρετε πρωτοβουλίες ή και ευθύνες, ενώ ετερόκλιτες υποχρεώσεις θα σας πιέσουν ταυτόχρονα.

Σκορπιός

Ο χρόνος και το χρήμα θα φανούν ανεπαρκή στο ύψος των τρεχουσών αναγκών. Σωτήριο στοιχείο το μυαλό σας και η κλασική ευελιξία σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας προκείμενου να κερδίσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Συγκριτικά με άλλους βρίσκεστε περισσότερο ευνοημένοι αυτό το διάστημα και οι περισσότεροι θα διευκολυνθείτε να πετύχετε τις επιδιώξεις σας κυρίως αυτές που σχετίζονται με θέματα οικονομικά και νομικά.

Αιγόκερως

Αισθηματικά υπάρχει περιπέτεια αλλά και στιγμές εκνευρισμού. Κάντε κάποια σχέδια για το σπίτι σας, βελτιώστε τη διάθεσή σας και μην αφήνετε τις καταστάσεις που σας αφορούν να τις διαχειρίζονται άλλοι.

Υδροχόος

Η υπομονή και ο συντηρητικός χειρισμός χρειάζονται για τα χρήματα σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα. Στην εργασία θα υπάρξουν περιστασιακές εντάσεις αλλά, αντιμετωπίστε την ατμόσφαιρα διπλωματικά.

Ιχθύες

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικογενειακά σας και κυρίως οργανώστε το πρόγραμμα και τη σκέψη σας αποφεύγοντας τις εξωτερικές επιρροές έτσι ώστε να μην σας διασπούν από τις προσπάθειες που καταβάλλετε

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: