Follow us

Search

Τα ζώδια της ημέρας (23/04)

Ερμής σε αρμονία με Δία και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό. Η πρωτοβουλία αποδίδει και ο έρωτας δέχεται αιφνιδιασμούς.

Τα ζώδια της ημέρας (23/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Δεν ήρθε ακόμα η εποχή των επενδύσεων που χρειάζεστε να κάνετε. Προσοχή όταν κυκλοφορείτε και προσοχή επίσης στην υγεία σας όσοι έχετε ευαισθησίες.

Ταύρος

Αποδεχτείτε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Μια ένταση είναι χαρακτηριστική καθώς πληθαίνουν οι δραστηριότητες σας και ορισμένες στιγμές ένα κομφούζιο χαρακτηρίζει την καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι

Επιστρατεύστε τον ρεαλισμό που σας διακρίνει για να μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά που θα προκύψουν. Οι δημόσιες σχέσεις δεν ωφελούν πάντοτε, ειδικά όταν υπάρχει λόγος να μην ξέρουν όλοι τι κάνετε!

Καρκίνος

Προσέξτε ώστε να μην δίνετε λαβή σε σχόλια στα οποία μπορεί να βρεθείτε εσείς οι ίδιοι στο επίκεντρο. Διαχειριστείτε προνοητικά τα χρήματα σας και αποφύγετε περιττά έξοδα.

Λέων

Τα αισθηματικά σας διαμορφώνονται επεισοδιακά καθώς η Αφροδίτη στον Ταύρο σας οδηγεί σε επιλογές που δεν σας συμφέρουν. Φρόνηση και ψυχραιμία απαιτούν τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις που χαρακτηρίζουν αυτή την εποχή την αισθηματική σας ζωή, αλλά και γενικότερα όλες οι βασικές σας σχέσεις συνεχίζουν να περνούν αναταράξεις.

Ζυγός

Μην αφήνετε στην τύχη τα οικονομικά και μην προβαίνετε σε συμπεριφορές που μπορούν να τα επιβαρύνουν. Στον εργασιακό τομέα ο Δίας στους Ιχθύς ενισχύει της επιβίωσης της.

Σκορπιός

Σας συμφέρει να λειτουργήσετε με διορατικότητα και διπλωματία. Όσο και αν χρειάζεστε κάποια πράγματα περιοριστείτε σε ότι σας προσφέρεται και προτιμήστε την συνθηκολόγηση από την αντεκδίκηση.

Τοξότης

Η ζωή προχωρά, μην μένετε πίσω! Δείξτε καρτερία μέχρι να κλείσει ο κύκλος που θα οδηγήσει στην τελική φάση ενός σεναρίου για την προσωπική σας ζωή που γράφεται από το ίδιο σας το πεπρωμένο.

Αιγόκερως

Ήρθε ο καιρός να δείτε τα λάθη σας, να τα διορθώσετε ή να δεχτείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των επιλογών σας. Δεχτείτε τις αλλαγές που κρίνονται μη αναστρέψιμες και διοχετεύστε την δραστηριότητα σας στην εργασία.

Υδροχόος

Διατηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα χωρίς να το αλλάξετε, καθώς κάτι τέτοιο σας βοηθά να ενισχύσετε την εικόνα σας εκεί που χρειάζεται! Οι άνεργοι έχετε ευκαιρίες να βρείτε ενδιαφέρουσα απασχόληση.

Ιχθύες

Οι πλανητικές διελεύσεις βοηθούν πολύ τις δραστηριότητες, τις αποφάσεις, την ανάπτυξη νέας τακτικής και την τελική επιτυχία των προσπαθειών που θα καταβάλετε.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ