Τα ζώδια της ημέρας (23/05)

Άρης σε τετράγωνο με Δία- Πρόσκαιρο σταμάτημα σε υποθέσεις που είχαν επιταχύνει.

Elle 23 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (23/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς.

ΚΡΙΟΣ
Αξιοποιείστε τα δημιουργικά σας σχέδια, αλλά προσέξτε τις υποχρεώσεις σας με δημόσιες υπηρεσίες. Ιδιαίτερα αισιόδοξοι εμφανίζεστε πάντως σήμερα στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ασχοληθείτε σήμερα με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και διαλέξτε από το φιλικό σας περιβάλλον κάποιο πρόσωπο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο σε τέτοιου είδους περιστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία διάθεση σοβαρότητας σας διακρίνει, και προσπαθείτε να κάνετε προσεκτικούς οικονομικούς υπολογισμούς για τα μελλοντικά σας σχέδια. Δώστε προοπτική στα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιο φιλικό άτομο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα. Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και φιλική. Εκμεταλλευτείτε κοινωνικά την ημέρα, και αναζητείστε ανεπιφύλακτα τον έρωτα.

ΛΕΩΝ
Πολύ καλή μέρα για να βρείτε λύσεις σε δύσκολα προβλήματά σας. Φανείτε λίγο πιο υπερβατικοί στις σκέψεις σας, και θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Η ερωτική σας ζωή ανεβάζει το θερμόμετρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Είναι καιρός τώρα να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις στην ζωή σας. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας σήμερα.

ΖΥΓΟΣ
Μία εξαιρετικά τυχερή μέρα για σας, μπορεί να σας ευνοήσει στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στα τυχερά παιγνίδια. Εκφράστε ανεπιφύλακτα τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η οικογένειά σας θα σας απασχολήσει έντονα. Προσπαθείτε να διακρίνετε τις επιπτώσεις που θα έχουν οι επαγγελματικές σας κινήσεις στην οικογενειακή σας ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείχνετε να βυθίζεστε σε σκέψεις για το μέλλον σας. Προσπαθείτε να εξασφαλίσετε την σιγουριά των επενδύσεών σας. Προσδιορίστε τώρα με σαφήνεια τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σχέδια και συζητήσεις σε επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν όλη την μέρα. Κάποια θετική συμφωνία μπορεί όμως να προκύψει στην συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ ρομαντικοί και ποιητικοί σήμερα, αναζητάτε τρόπους να εκφράσετε τις ανησυχίες σας. Καλή μέρα για τα αισθηματικά σας, αλλά και για κάποιες επεμβάσεις στον χώρο σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ιδιαίτερα ευαίσθητοι εμφανίζεστε σήμερα, και το περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας φορτίσει με κάποιες υποχρεώσεις. Προνοήστε για κάποια απρόβλεπτα έξοδα.

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: