Τα ζώδια της ημέρας (23/09)

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή. Ξεκινά ένας νέος κύκλος σκέψεων και δραστηριοτήτων.

Elle 23 Σεπ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (23/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα σας βοηθά να οργανώσετε μια κοινωνική συναναστροφή και να βρεθείτε με αγαπημένους ανθρώπους. Θα προηγηθεί όμως μια μικρή δόση ταλαιπωρίας στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αποφύγετε αντιθέσεις που δεν συμφέρουν και ελέγχετε παράλληλα και τις έκτατες δαπάνες να μην περάσουν το επιτρεπτό όριο.

Δίδυμοι

Αισθηματικά είναι συμπαθητικά τα πράγματα αλλά όχι όσο θα θέλατε, αποφύγετε συναναστροφές που θα σας εκνευρίσουν. Μην πιέζεστε να κάνετε ένα ταξίδι αν δεν μπορείτε να καλύψετε το κόστος του.

Καρκίνος

Σήμερα κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά καθώς η μέρα σας βοηθά να ζήσετε ένα είδος εξιλέωσης προσωπικής και να βρείτε ένα καλύτερο τρόπο συνεννόησης με τον σύντροφό σας

Λέων

Αυτές τις μέρες μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό και παράλληλα ένα προγραμματισμό για τις επόμενες κινήσεις σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο επηρεάζει τις οικονομικές σας συναλλαγές.

Παρθένος

Η Αφροδίτη σας βοηθά να πραγματοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες και να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα και αποφασιστικά.

Ζυγός

Προσέξτε οτιδήποτε έχει να κάνει με διεκπεραιώσεις επαγγελματικές να μην καθυστερήσουν, εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας τύχουν και ανταποκριθείτε στις οικογενειακές σας ή στις προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Σκορπιός

Αποφύγετε πείσματα και ιδιοτροπίες. Οι αλλαγές και οι ανατροπές θα είναι συχνές, οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ενδιαφέρουσες, οι προτάσεις που θα δεχτείτε πολλές.

Τοξότης

Ενδιαφέρουσα μέρα η σημερινή όπου τονίζει την κοινωνικότητα γύρω σας και σας βοηθά να πετύχετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας. Μπορείτε να συνδυάστε το τερπνό με το ωφέλιμο, το σκόπιμο με το ευχάριστο!

Αιγόκερως

Κάντε την σωστή επιλογή. Συναισθηματικά το διάστημα παραμένει μεταβατικό και η εκδοχή μιας μετακίνησης είναι μεγάλη. Οι ανάγκες σας δεν θα καλυφτούν όλες και η διαχείριση του χρήματος πρέπει να είναι προνοητική.

Υδροχόος

Η μέρα έχει ένα δυνατά συναισθηματικό χαρακτήρα και λόγω της φύσης της αλλά και λόγω των εξελίξεων που θα βιώσετε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό.

Ιχθύες

Φανείτε βιρτουόζοι του αυτοσχεδιασμού. Αποφύγετε προκλήσεις στην εργασία ενώ στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή φανείτε διπλωμάτες και καθησυχαστικοί.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: