Τα ζώδια της ημέρας (24/09)

Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο και Άρη: Η εριστική συμπεριφορά, ή η απροσεξία οδηγούν σε διαφωνίες και σε ατυχήματα.

Elle 24 Σεπ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (24/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας προτρέπει να προωθήσετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, που αρχίζουν και σας οδηγούν στο τελείωμα μίας ταλαιπωρίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν σήμερα κατά κάποιο τρόπο. Μην λέτε πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν. Η κατάσταση στα αισθηματικά σας φτιάχνει την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φανείτε πιο προσεκτικοί σε κάποιες παρασκηνιακές σας ενέργειες, καθώς η μέρα μπορεί να σας παίξει περίεργα παιγνίδια.  Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας σε μη φερέγγυα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα αποσπάσουν το ενδιαφέρον σας τώρα. Ασχοληθείτε με καθημερινά θέματα, και προσέξτε την υγεία σας. Η ερωτική σας ζωή παίρνει μοναδικές διαστάσεις.

ΛΕΩΝ
Η μέρα της εβδομάδας μπορεί να σας αποδιοργανώσει αν φερθείτε επιπόλαια στις υποχρεώσεις σας. Μην χάνεστε στον κυκεώνα των ιδεών και επιθυμιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικές εξελίξεις σας παρασέρνουν σε φρενήρεις ρυθμούς. Αποφύγετε υπερβολές, αλλά φανείτε έξυπνοι στην εκμετάλλευση ενός σοβαρού οικονομικού σας θέματος.

ΖΥΓΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί σοβαρά και έχετε την διάθεση να κτίσετε κάτι πιο σταθερό τώρα. Οι εξελίξεις σίγουρα έχουν μακροβιότητα, αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προωθήστε με πάθος και αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας που μπορούν να αποδώσουν θεαματικά αποτελέσματα τώρα. Κάντε επαφές και συζητήσεις και κάποιες μικρές θυσίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα οικονομικό σχέδιο αρχίζει και σχηματίζεται σήμερα. Οι ιδέες σας είναι πολύ εποικοδομητικές και έχετε την ικανότητα να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σας απαιτούν την προσοχή σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με κάπως εχέμυθο χαρακτήρα. Φανείτε ειλικρινείς στον συνομιλητή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδιαίτερα θετικοί είναι οι φίλοι σας απέναντί σας, και έτοιμοι να σας δώσουν και την ψυχή τους. Ασχοληθείτε τώρα με την αισθηματική σας ζωή που δείχνει πιο ενδιαφέρουσα.

ΙΧΘΕΙΣ
Βρίσκεστε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος, και η γοητεία σας είναι απαράμιλλη. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας αύρα, φροντίστε να περάσετε καλά και να μην χάσετε ευκαιρίες.

Cover photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: