Τα ζώδια της ημέρας (25/09)

Ερμής σε τρίγωνο με Δία: Επικοινωνιακές δυνατότητες που αποδίδουν σε μεγάλο βαθμό.

Elle 25 Σεπ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (25/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα χρειάζεται πολύ προσοχή καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις. Ίσως κάποιες συμπτώσεις σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η επικοινωνία σας είναι άριστη, και οι κινήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα είναι αλάνθαστες και ιδιαίτερα αποδοτικές. Ανεβάστε κι άλλο τους ρυθμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καριέρα σας είναι πολύ σημαντική για σας τώρα, και συμφωνίες ή συνεργασίες έχουν άριστες προοπτικές. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα καλό νέο οικονομικής φύσεως θα σας φτιάξει την ημέρα. Πάρτε αποφάσεις σήμερα μακροχρόνιου χαρακτήρα. Κινηθείτε με εχεμύθεια, αλλά γίνετε πιο εξωστρεφείς στις διεκδικήσεις σας.

ΛΕΩΝ
Μία ιδανική μέρα για συναντήσεις και επαφές, που μπορεί να σας προσφέρουν μόνιμες λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα. Στηριχτείτε στους καλούς σας φίλους ή συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες δύσκολες περιστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σας θα σας βοηθήσουν τελικά να δρομολογήσετε κάποιους μακρόχρονους στόχους σας. Προσέξτε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ
Κάποιες παρασκηνιακές σας κινήσεις μπορεί να αποφέρουν θεαματικά οικονομικά αποτελέσματα. Οι περιστάσεις σας βοηθούν μέσα από περίεργες συμπτώσεις ή διαδικασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα φιλικό άτομο μπορεί να σας προσφέρει κάποια βοήθεια. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και καλοπροαίρετοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Μία οικονομική επιτυχία σας ευχαριστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εργασία σας θα σας πιέσει στο να διεκπεραιώσετε κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις σας. Φανείτε ψύχραιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Κάντε θετικές σκέψεις και λίγο υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες ισορροπίες θα ψάξετε να βρείτε αυτή την περίοδο σε μία σχέση σας, πιθανόν με κάποιο γειτονικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φανείτε γενικότερα πιο προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και πιο ευαίσθητοι στα προβλήματα των συνεργατών σας. Η μοίρα μπορεί να σας παίξει περίεργα παιγνίδια τώρα.

ΙΧΘΕΙΣ
Περίεργη μέρα καθώς θα νιώσετε να γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσέξτε την συμπεριφορά σας στο περιβάλλον σας, καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι για την δημόσια εικόνα σας.

Cover photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: