Follow us

Search
Green days banner

Τα ζώδια της ημέρας (26/03)

Αρμονία Σελήνης με Ουρανό, αλλά δυσαρμονία με Πλούτωνα. Σήμερα κάθε πράξη πρέπει να συνοδεύεται από σοβαρή σκέψη ειδικά για κάποια συγκεκριμένα ζώδια.

Τα ζώδια της ημέρας (26/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Μαρτίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Κάποιοι δικαιώνεστε στις μέχρι τώρα επαγγελματικές σας επιλογές αλλά χρειάζεται προσοχή η περαιτέρω διαχείρισή τους. Πρέπει όμως να λειτουργήσετε με μέτρο, να φροντίσετε να κατοχυρώσετε τα δικαιώματά σας και να φτάσετε τις εξελίξεις μέχρι εκεί που σας επιτρέπεται.

Ταύρος

Οτιδήποτε επιπλέον των δυνατοτήτων σας περιλαμβάνει ρίσκο το οποίο δεν σας χρειάζεται αυτήν την εποχή των ανακατατάξεων και των επαναπροσδιορισμών. Επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα του σπιτιού είναι στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Νέα επιχειρηματικά σχέδια πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και να είστε δημιουργικοί ιδιαίτερα στις λεπτομέρειές τους μέχρι να φανερωθούν και μέχρι να αποκτήσουν δυναμική υλοποίησης.

Καρκίνος

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν και είναι οι ίδιοι οι οποίοι βρίσκονται απέναντί σας σε κάθε εγχείρημα. Μην επηρεάζεστε και μην σταματάτε τις σοβαρές σας προσπάθειες!

Λέων

Καλές ευκαιρίες μικρής διάρκειας φέρνει η μέρα και πρέπει να επωφεληθείτε από κάθε θετική τους προοπτική. Αισθηματικά κινηθείτε ανάλογα με το κλίμα της ημέρας χωρίς να φτάνετε τις καταστάσεις στα άκρα!

Παρθένος

Η μέρα υπόσχεται στιγμές ανακούφισης και καλής έκβασης των σημαντικών σας υποθέσεων. Να είστε έτοιμοι για δράση όταν κάποιες καλές ευκαιρίες χρειάζονται υποστήριξη εκ μέρους σας!

Ζυγός

Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι οι πιο ριψοκίνδυνες αυτήν την εποχή. Λειτουργήστε πρακτικά και αγνοείστε εκείνους που κάνουν επίδειξη ή εκείνους που χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να σας εκνευρίσουν.

Σκορπιός

Στα προσωπικά σας, οι ελεύθεροι, αποφύγετε να παρασυρθείτε από ωραίες στιγμές μιας νέας γνωριμίας και μην αλλάζετε κατεύθυνση. Η ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής δεν θα αργήσει!

Τοξότης

Η μέρα σας βοηθά να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με τα θέματα που σας αντιμετωπίζετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η σωστή τους αξιολόγηση και η απομόνωση των εξωτερικών, δύσκολων παραγόντων που τις επηρεάζουν.

Αιγόκερως

Σήμερα, ζήστε τις όποιες καλές ευκαιρίες, τόσο στα αισθηματικά όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Συναναστραφείτε νέους ανθρώπους, τηρουμένων των μέτρων και μην αφήσετε τον εαυτό σας απροστάτευτο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Κριό σας βοηθά να είστε δημιουργικοί στην επικοινωνία στην έκφραση, αλλά και στα προσωπικά σας ζητήματα. Αισθηματικά δείτε την κατάσταση όπως είναι!

Ιχθύες

Εμπιστευθείτε την έμπνευση της στιγμής για τα απρόοπτα της ημέρας. Αισθηματικά μην παρασύρεστε σε υπερβολές που δεν εξυπηρετούν ούτε τη σχέση, ούτε τις επιδιώξεις σας! Όσοι ταλαιπωρήστε στο γάμο σας, είναι καλύτερα να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί μπορεί να αδικείτε τον σύζυγό σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ

BEST of INTERNET