Τα ζώδια της ημέρας (26/05)

Ερμής σε αρμονία με Αφροδίτη. Μικρή δυσαρμονία Άρη – Ουρανού. Εναλλαγή ευχάριστων με δυσάρεστα περιστατικά.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη Ταϋγέτη Λάζου
Ταϋγέτη Λάζου 26 Μαΐ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (26/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αισθηματικά, σας ενδιαφέρει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Μικρές χαρές ή ευκαιρίες προβολής για τους ελεύθερους.

Ταύρος

Οι εξελίξεις στα προσωπικά και κοινωνικά σας θα επηρεάσουν θετικά τον ψυχισμό σας, Όταν τα έχετε καλά με τον εαυτό σας, γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί, τολμηροί, και συγχωρείτε ευκολότερα εκείνους που σας έθιξαν.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά φροντίστε να είστε σαφείς στις συνεννοήσεις σας και κάντε αυτά που σας αναλογούν, ώστε να έχετε γρηγορότερες εξελίξεις. Προσοχή στο παρασκήνιο.

Καρκίνος

Ασκηθείτε στη σιωπή. Προσέξτε αυτά που λέτε γιατί φτάνουν και σε εκείνους που δεν πρέπει να τα ακούσουν!

Λέων

Θα ήταν χρήσιμο να φανερώσετε τις προθέσεις σας απέναντι στον άνθρωπο που σας αφορά. Ξέρετε πως είναι δύσκολο να αναιρέσετε κάποιες εντυπώσεις, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σας πρέπει να μπείτε στη θέση του άλλου και να δείτε πόσο διαφορετικά φαίνονται τα πράγματα. Οικονομικά, φανείτε εγκρατείς στα έξοδα και μην βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα σε κάποιες προηγούμενες ενέργειές σας.

Ζυγός

Είστε επιρρεπείς σε έξοδα σήμερα και θα πρέπει να συγκρατήσετε τη διάθεσή σας για αγορές και κατανάλωση. Ιεραρχήστε τις ανάγκες και ταιριάξτε τις με τις δυνατότητές σας.

Σκορπιός

Αισθηματικά, εσείς που είστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται, φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που θα έχουν κόστος.

Τοξότης

Προσοχή στους κρυφούς δεσμούς και έρωτες, καθώς πολλοί δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας, από μια εξέλιξη που περιμένατε καιρό.

Αιγόκερως

Φροντίστε τις ευαίσθητες σχέσεις σας. Περιποιηθείτε κι εσείς τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν με αφοσίωση.

Υδροχόος

Κάποιοι μπορείτε να ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις ασχολίες σας. Αφήστε το καθήκον για άλλη μέρα!

Ιχθύες

Το σπίτι θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο και καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν όπως έχετε σχεδιάσει.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: