Τα ζώδια της ημέρας (27/01)

Σελήνη σε τετράγωνο με Ερμή και Πλούτωνα. Πιθανές ενοχλήσεις υγείας καθυστερούν τα επαγγελματικά σχέδια.

Elle 27 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (27/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα κρύβει κάποιες εκπλήξεις και ευκαιρίες που αφορούν το μέλλον και την καριέρα σας. Αναγνωρίστε τις και μην εγκλωβίζεστε στο περιβάλλον τού σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ακτινοβολία σας είναι μοναδική και η αναγνώριση έρχεται εύκολα. Προωθήστε τα συμφέροντά σας, ειδικά αν αυτά εμπλέκονται σχετικά με Οργανισμούς ή κοινωνικές ομάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ερωτική σας περιπέτεια μπορεί τώρα να πάρει μία πολύ θετική τροπή. Βρίσκεστε σε μία σημαντική στροφή στην ζωή σας όπου πολλά μπορείτε να πετύχετε αν προσπαθήσετε ανάλογα .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν και πιθανόν θα σας προβληματίσουν. Διαφυλάξτε την οικογενειακή σας γαλήνη, χωρίς να παραιτηθείτε από τους βασικούς σας στόχους.

ΛΕΩΝ

Μία δύσκολη μέρα που μπορεί να φέρει οικονομικές ζημιές αλλά και τριβές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποια σχέση σας δείχνει ιδιαίτερα σημαντική για σας τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές σήμερα, και φροντίστε να σταλθείτε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Διερευνήσετε τις ερωτικές του προθέσεις στο άτομό σας.

ΖΥΓΟΣ

Το δίκιο σας μπορεί να σας πνίγει και επιζητάτε πάσει θυσία να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας. Οι προϋποθέσεις για να επιτύχετε είναι καλές, αλλά μην τραβάτε στα άκρα τις υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα φέρνει εντάσεις και η σκέψη σας είναι προσηλωμένη στα επαγγελματικά σας. Ένας νέος κύκλος στην δουλειά σας γρήγορα θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος μπορεί να ταράξει την οικογενειακή σας γαλήνη. Τολμήστε να δώσετε δύσκολες λύσεις στην δουλειά σας, και μην πανικοβάλλεστε από προσωρινές δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες δύσκολες συζητήσεις θα κάνετε στον χώρο της δουλειάς σας. Φροντίστε να κρατήσετε κάποια στεγανά στην επικοινωνία σας, και αξιοποιείστε κάποιες οικονομικές προσφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεχτείτε την συμβουλή ενός φίλου σε οικονομικά θέματα. Προωθήστε τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα με εχεμύθεια αλλά και πίστη για το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορείτε να σκεφτείτε ή και να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στον χώρο σας. Ότι κάνετε θα είναι απόλυτα επιτυχημένο από αισθητική άποψη.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: