Τα ζώδια της ημέρας (27/06)

Άρης εξάγωνο με Κρόνο. Αξιοποίηση του δυναμισμού σε πολλά επίπεδα.

Elle 27 Ιουν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (27/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 27 Ιουνίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Πολλές προκλήσεις υπάρχουν γύρω σας. Διαχωρίστε τη θέση σας και μην συμμετέχετε σε οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει. Επίσης προσέξτε τη διατροφή σας!

Ταύρος

Φροντίστε τα οικονομικά σας σήμερα. Η μέρα είναι δύσκολη όσον αφορά τις συναλλαγές σας, αλλά ευνοεί έναν διακανονισμό που εκκρεμεί. Πάρτε πρακτικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Η εργασία και οι προεκτάσεις της σας απασχολούν. Είναι καλό σημάδι μια πρόταση συνεργασίας, την οποία πρέπει να σκεφτείτε με σοβαρότητα. Αισθηματικά εκδηλώστε αυτά που αισθάνεστε

Καρκίνος

Η επιμονή σας μπορεί να ενοχλήσει εκείνους με τους οποίους συνδιαλέγεστε. Ένα πρόσκαιρο οικονομικό ζήτημα φαίνεται να σας απασχολεί έντονα σήμερα, αλλά με τη βοήθεια κάποιου άλλου, θα βρείτε την άκρη.

Λέων

Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με πολλές προκλήσεις οι οποίες μπορεί να ωφελήσουν τα συμφέροντά σας. Επίσης σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία να κατοχυρώσετε ένα δικαίωμά σας.

Παρθένος

Προσοχή να μην εξαπατηθείτε. Μην πιστεύετε σε αυτά που ακούτε αν δεν τα διαπιστώσετε εσείς οι ίδιοι. Αισθηματικά παραμένετε ανικανοποίητοι εκ πεποιθήσεως

Ζυγός

Παρακινείτε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Γίνεστε περισσότερο τολμηροί σήμερα και με ορισμένες προϋποθέσεις, αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό!

Σκορπιός

Το ένστικτό σας είναι που σας καθοδηγεί σωστά, αλλά ο ψυχισμός σας παραμένει ανυπόμονος. Βρείτε κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας.

Τοξότης

Ιδιαίτερα συναισθηματική η σημερινή μέρα. Φροντίστε όμως να μην σπαταλάτε τα ψυχικά σας χαρίσματα και μην προσφέρετε αδιάκριτα τον εσωτερικό σας πλούτο

Αιγόκερως

Η μέρα σας προσφέρει δυνατότητες να ξεπεράσετε ένα ζήτημα που σας ταλαιπώρησε. Επίσης σας προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης, ευχάριστων συναναστροφών και επιδιώξεων.

Υδροχόος

Προσοχή σε θέματα επαγγελματικά. Όσοι από εσάς σκέφτονται φιλόδοξα θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας. Επίσης προσέξτε όσοι έχετε διαφορές με το νόμο.

Ιχθύες

Μπορείτε να υποστηρίξετε αγαπημένα πρόσωπα και να συζητήσετε τρόπους για να λήξετε κάποιες διαφορές που δηλητηρίαζαν τις σχέσεις σας. Προσέξτε όμως να μην δείξετε τα αδύνατα σημεία σας!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: