Τα ζώδια της ημέρας (09/02)

Οι σημερινές όψεις της Σελήνης δημιουργούν ποικίλες επιρροές σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος. Σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, σύνοδο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

ELLE Team 09 Φεβ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (09/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2020; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην φοβάστε τα αχαρτογράφητα νερά που σας βάζει να κολυμπήσετε. Κερδισμένοι θα βγείτε!

Ταύρος

Έχετε σημαντική ενίσχυση από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και η μέρα προβλέπεται ευχάριστη. Επικεντρωθείτε σε χρήσιμα γεγονότα.

Δίδυμοι

Επωφεληθείτε από τα μικρά διαστήματα χαλάρωσης για να γεμίσετε αισιοδοξία, να βάλετε κάποια πράγματα και σκέψεις σε τάξη και να καταλάβετε ότι τα σχέδιά σας, που δεν μπορούν να υλοποιηθούν τώρα, χρειάζονται απλά λίγο ακόμα χρόνο.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να κάνετε κατά μέτωπο επίθεση σε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν καλά, ή σε εκείνους που αντιτίθενται στους σκοπούς σας. Φανείτε πιο διπλωμάτες!

Λέων

Κατά βάθος γνωρίζετε ότι θα περάσει το δικό σας, σε θέματα ανταγωνισμού στην εργασία και στο σπίτι αλλά, απλά, θέλει λίγη περισσότερη υπομονή και αντοχή εκ μέρους σας. Ευτυχώς διαθέτετε και από τα δύο.

Παρθένος

Φυσάει ούριος άνεμος στα πανιά σας και σαν επιδέξιος καπετάνιος που είστε, φτάνετε σώοι και αβλαβείς στον προορισμό σας. Αισθηματικά φροντίστε να αποφύγετε την υπερβολή σε αυτά που υπόσχεστε!

Ζυγός

Μείνετε μακριά από εντάσεις και έγνοιες καθώς αν δεν το κάνετε ανοίγετε περισσότερα μέτωπα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε να πείτε αυτά που θέλετε και να περάσετε μηνύματα που θα έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο είτε στο σύντροφό σας, είτε στην οικογένεια.

Τοξότης

Περάστε μια πιο ήσυχη μέρα από τις προηγούμενες. Χαλαρώστε και απολαύστε! Οι άλλοι ανοίγουν δρόμο κι εσείς ακολουθείτε πιο ξεκούραστα και πιο ανάλαφρα.

Αιγόκερως

Οργανώστε τις δραστηριότητες της ημέρας που σας ανήκει, δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε νέους φίλους, μέσω της επικοινωνίας και της κατανόησης.

Υδροχόος

Παίζετε μπάλα σε ένα πολύ μεγάλο γήπεδο και αν τρέχετε παντού προβλέπεται πολύ σύντομα να εξαντληθείτε. Προφυλάξτε την εστία σας από αιφνιδιαστικές επιθέσεις και θα γίνετε στο τέλος ο ήρωας του αγώνα.

Ιχθύες

Απομακρυνθείτε από σκέψεις που σας φοβίζουν, ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στην όποια κοινωνική σας ζωή και γενικά, λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία σήμερα.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: