Τα ζώδια της ημέρας (25/02)

Οι καλές όψεις του Ήλιου με τον Ουρανό και του Άρη με τον Πλούτωνα ευνοούν πρωτοβουλίες για τακτοποίηση οικονομικών και άλλων εκκρεμών ζητημάτων.

ELLE Team 25 Φεβ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (25/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι συνθήκες σας ευνοούν να μην αγγίζετε να δύσκολα θέματα που σας απασχολούν. Ανανεωθείτε όπου μπορείτε και φανείτε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό και τις επιθυμίες σας.

Ταύρος

Η όλη ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά το κέφι σας για την ζωή, επίσης θα βοηθήσει τους περισσότερους να ασχοληθείτε με επικοινωνία με φίλους που έχετε παραμελήσει.

Δίδυμοι

Είναι καιρός να σκεφτείτε τρόπους να υποστηρίξετε τις ανάγκες σας. Βάλτε κάποια πράγματα σε τάξη και κινηθείτε βάσει σχεδίου.

Καρκίνος

Είναι πιθανόν να αισθάνεστε ανακούφιση ύστερα από κάποιες εξηγήσεις που δόθηκαν, από αφορμές που υπήρξαν. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια.

Λέων

Συνεχίζετε να είστε ευδιάθετοι, έστω και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Επιστρέφετε σταδιακά σε ότι σας ευχαριστεί και σε ότι σας ανανεώνει.

Παρθένος

Βεβαιωθείτε ότι γίνεστε κατανοητοί. Αποφύγετε συμφωνίες που δεν περιγράφουν ξεκάθαρα τις αμοιβαίες υποχρεώσεις και απολαβές.

Ζυγός

Η ψυχολογία και η θετική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στον έρωτα και θα δώσει μια νέα προοπτική στην ζωή σας σε αυτόν τον τομέα.

Σκορπιός

Φανείτε ψύχραιμοι και υπομονετικοί όταν οι άλλοι σας προκαλούν άθελά τους, ή επειδή δεν καταλαβαίνουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Τοξότης

Περάστε τα μηνύματα που θέλετε, είτε στα προσωπικά, είτε στην εργασία σας. Η εποχή δεν σηκώνει ρήξεις και αντιπαλότητες, επομένως κερδίστε με την ψυχραιμία σας.

Αιγόκερως

Ημέρα υποχρεώσεων και πολλών διακυμάνσεων η σημερινή. Φανείτε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και μην εκνευρίζεστε όταν οδηγείτε!

Υδροχόος

Οι σκέψεις και τα υποθετικά σενάρια ευθύνονται για το σημερινό σας ανικανοποίητο. Διατηρήστε χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σας και μην κάνετε κινήσεις με σκοπό να αλλάξετε κάποια δεδομένα.

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι από μια κατάσταση που δεν εξελίχθηκε όπως την περιμένατε.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: