Ταύρος

Το προφίλ του Ταύρου Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη είναι δύο λέξεις που σας χαρακτηρίζουν. Γι’ αυτό, τόσο οι φίλοι όσο και οι ερωτικοί σύντροφοί σας βασίζονται πάνω σας, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας μαζί τους για πολύ καιρό. Άλλωστε, οι στέρεες φιλίες και αγάπες δεν πρέπει να χαλάνε στις […]

ELLE Team 10 Οκτ. 18
Ταύρος

Το προφίλ του Ταύρου

Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη είναι δύο λέξεις που σας χαρακτηρίζουν. Γι’ αυτό, τόσο οι φίλοι όσο και οι ερωτικοί σύντροφοί σας βασίζονται πάνω σας, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας μαζί τους για πολύ καιρό. Άλλωστε, οι στέρεες φιλίες και αγάπες δεν πρέπει να χαλάνε στις λεπτομέρειες. Επίσης, δεν σας αρέσει να σας πιέζουν για να πάρετε αποφάσεις, ενώ επιδιώκετε να κάνετε αργά και σταθερά βήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πιστεύετε πως η ζωή είναι μία απολαυστική διαδρομή με άνετο αυτοκίνητο και όχι ένα γρήγορο ταξίδι με Κονκόρντ. Θέλετε να ξέρετε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο και αισθάνεστε πιο σίγουροι όταν χαράζετε τη δική σας στρατηγική και εκτελείτε τα σχέδιά σας, οπότε και οι ομαδικές δραστηριότητες δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας.
Σας αρέσει η ζεστασιά και η άνεση του σπιτιού σας, αλλά όταν πρέπει να βγείτε έξω προτιμάτε cosy μπαράκια ή ήσυχα εστιατόρια. Εναλλακτικά, επιλέγετε μια βόλτα στην εξοχή ή μια εκδρομή στη θάλασσα. Γενικά προτιμάτε τα μέρη που ευνοούν τις συζητήσεις γύρω από τα αγαπημένα σας θέματα, όπως φαγητό, τέχνη και φιλία.
Αγαπάτε την πολυτέλεια, τα μαλακά υφάσματα και τα διακριτικά αρώματα.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: