Τοξότης

To προφίλ του Τοξότη Από τη μια αγαπάτε τις αναλύσεις και τις φιλοσοφικές συζητήσεις και από τη άλλη είστε ένα πολύ ερωτικό ζώδιο που λατρεύει τη διασκέδαση. Είστε προορισμένoi να ζείτε τολμηρές περιπέτειες και να κάνετε μακρινά εξωτικά ταξίδια. Έχετε αρκετούς φίλους, αφού το ιδιότυπο χιούμορ σε συνδυασμό με τη θετική σας φύση κάνουν την […]

ELLE Team 10 Οκτ. 18
Τοξότης

To προφίλ του Τοξότη

Από τη μια αγαπάτε τις αναλύσεις και τις φιλοσοφικές συζητήσεις και από τη άλλη είστε ένα πολύ ερωτικό ζώδιο που λατρεύει τη διασκέδαση. Είστε προορισμένoi να ζείτε τολμηρές περιπέτειες και να κάνετε μακρινά εξωτικά ταξίδια. Έχετε αρκετούς φίλους, αφού το ιδιότυπο χιούμορ σε συνδυασμό με τη θετική σας φύση κάνουν την παρέα σας μοναδική. Το μόνο τρωτό σημείο σας είναι η ειλικρίνειά σας που… σπάει κόκαλα! Δεν διστάζετε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό πολλές φορές πληγώνει τα πιο κοντινά σας άτομα. Όσοι παρέμειναν κοντά σας, σάς εκτιμούν πραγματικά και μπορείτε πάντα να βασίζεστε πάνω τους.

Είστε ευτυχισμένoi μόνο αν δεν νιώθετε φυλακισμένoi στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας. Όταν δεν ταξιδεύετε, οργανώνετε σύντομες αποδράσεις για να απολαύσετε τη φύση, αλλά και να επιδοθείτε στα αγαπημένα σας σπορ, όπως η ιππασία, το bungee jumping ή το παραπέντε.

Στις εξόδους σας επιζητάτε την παρέα ευχάριστων ανθρώπων που σας διασκεδάζουν, αλλά αν δεν περνάτε καλά η ειλικρινής σας φύση θα σας προδώσει, διότι στην έκφραση του προσώπου σας θα  φανεί η ανία και η πλήξη σας. Απολαμβάνετε να μιλάτε για τα ταξίδια που έχετε κάνει ή που ονειρεύεστε να κάνετε. Σας αρέσουν οι μεγάλες παρέες, που αποτελούνται από άτομα με διαφορετικούς χαρακτήρες, τους οποίους σας αρέσει να βλέπετε συχνά και να συζητάτε.

Αγαπάτε τα έντονα, τολμηρά χρώματα, που ταιριάζουν απόλυτα στη δυναμική σας προσωπικότητα, και σας ταιριάζουν πολύ τα έθνικ ρούχα, αλλά και τα χειροποίητα κοσμήματα, που έχετε αγοράσει από τα παζάρια και τις υπαίθριες αγορές. Αντίστοιχα, το άρωμά σας έχει βαριά και ανατολίτικη εσάνς.

 

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: