Follow us

Search

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Έτοιμη για ένα δυναμικό ξεκίνημα;

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον έρωτα, την καριέρα και την οικογένεια.

Ζώδια Σεπτεμβρίου: Έτοιμη για ένα δυναμικό ξεκίνημα;

Κριός

Ο Σεπτέμβριος σας αναγκάζει να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, όσο και αν θέλατε να ξεφύγετε προς πιο ευχάριστες και ανέμελες καταστάσεις. Είναι η εποχή της δουλειάς και δεν πρέπει να απογοητεύεστε από τα πενιχρά αποτελέσματα. Στα προσωπικά και τα αισθηματικά σας μην παρασύρεστε σε λόγια και πράξεις με μεγάλο κόστος. Η επιμονή σας σας βγάζει από τα αδιέξοδα, ενώ ο κυβερνήτης σας Άρης στο ζώδιό σας, ανάδρομος από τις 10 και μετά, είναι υπεύθυνος για τις εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον, αλλά και για την εμπόλεμη διάθεση που σας κυριεύει όταν υπερασπίζεστε το δίκαιο και τους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Μικρές ευχάριστες συμπτώσεις, ειδήσεις από άτομα που είχατε να δείτε καιρό, και μικρά χαρούμενα απρόοπτα είναι τα σχέδια του μήνα για εσάς. Όπως είναι φυσικό, αυτά είναι ικανά να σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας χαρίσουν χαμόγελα. Επαγγελματικά φανείτε ρεαλιστές, αλλά και αισιόδοξοι, και μη δίνετε βάση σε φήμες που δεν έχουν καμία υπόσταση. Προσέξτε κάποιους επαγγελματικούς ανταγωνισμούς, τα αφερέγγυα άτομα και όλους εκείνους οι οποίοι σας προκαλούν με οποιονδήποτε τρόπο. Εξουδετερώστε το παρασκήνιο με το να χαρείτε τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε πάντα άψογη επικοινωνία.

Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να πείσετε κάποιους συνεργάτες να αλλάξουν τακτική και να προσπαθήσουν να δουν το δάσος, παρά το δέντρο. Κρατήστε τις ιδέες σας για πιο πρόσφορες εποχές και μην απογοητεύεστε όταν οι άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό από τις 10 του μήνα και μετά δημιουργεί ένταση στα οικογενειακά σας θέματα, τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο με περίεργο τρόπο. Φανείτε διαλλακτικοί εκεί που συναντάτε σθεναρή αντίσταση. Δείξτε κατανόηση στα προβλήματα που ταλαιπωρούν άμεσα τους άλλους και έχουν αντίκτυπο και στη δική σας καθημερινότητα. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και μην αναλώνεστε σε ανούσια σχόλια.

Καρκίνος

Αναβολές και καθυστερήσεις περιλαμβάνει το επαγγελματικό σας πρόγραμμα για τον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό φροντίστε να διαθέτετε εναλλακτικές δραστηριότητες και επαφές. Η επιστροφή από τις διακοπές δεν είναι όπως την είχατε φανταστεί και καλό θα ήταν να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που βρήκατε. Επίσης, είναι σημαντικό να πείσετε τους άλλους γύρω σας για τις καλές σας προθέσεις και να δώσετε νέα ώθηση στα ενδιαφέροντά σας, γιατί έτσι μειώνετε την ένταση και έχετε πιο καθαρό μυαλό για να σκεφτείτε τη στρατηγική σας. Πολλούς σας απασχολεί η υγεία κάποιου δικού σας και πρέπει να κάνετε τις δέουσες ενέργειες. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό στις δυσκολίες των άλλων.

Λέων

Περισσότερο από άλλες φορές πρέπει να δώσετε βάση στις ανάγκες της οικογένειας ή του συντρόφου σας. Η σιγουριά για τις επιλογές σας δεν καθησυχάζει τους άλλους γύρω σας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ένταση και προστριβές. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό από τις 10 του μήνα δημιουργεί έλλειψη ρευστού στα οικονομικά, καθώς κάτι προκύπτει την τελευταία στιγμή και σας υπενθυμίζει μια εκκρεμότητα ή κάποια άλλη υποχρέωση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας βοηθά με τον παράγοντα της τύχης, ανοίγει περισσότερους δρόμους και επιλογές και ευνοεί μαθητές και σπουδαστές στην εκπαιδευτική τους πορεία. Τέλος, η βοήθεια προς τρίτους λειτουργεί ευεργετικά και για εσάς.

Παρθένος

Οι παρεμβάσεις σας στο επαγγελματικό περιβάλλον θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση. Καλό είναι, λοιπόν, να παραμείνετε αμέτοχοι σε νέα εγχειρήματα, τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύετε. Αισθηματικά και προσωπικά θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν χωρίς ίχνος εγωισμού, καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα και ο ανάδρομος Άρης στον Κριό από τις 10 και μετά αλλάζουν πολλά από όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα. Φανείτε διπλωμάτες και κρατήστε αποστάσεις από θέματα που δεν σας ενδιαφέρουν και δεν σας προβληματίζουν. Ταξίδια και μετακινήσεις, καλύτερα να πραγματοποιηθούν στο στενό πλαίσιο των πρώτων δέκα ημερών.

Ζυγός

Ξεπεράστε τους φόβους σας, αφήστε περιθώρια στους δικούς σας ανθρώπους να λειτουργήσουν με τον τρόπο τους, σταματήστε τις παρεμβάσεις σε θέματα που δεν σας αφορούν και λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ελευθερία. Οι άλλοι γύρω σας ξέρουν πολύ καλά τον χαρακτήρα σας και θα καταφέρουν να σας αιφνιδιάσουν μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, τότε που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον απέναντί σας Κριό. Μυστικές ερωτικές σχέσεις πρέπει να παραμείνουν ώς έχουν, γιατί διαφορετικά ίσως εκτεθείτε και δεν θα μπορείτε να δικαιολογηθείτε πειστικά. Γι’ αυτό, λοιπόν, λειτουργήστε προνοητικά και αμυντικά στα αισθηματικά σας θέματα.

Σκορπιός

Πρακτικά είστε καλύτερα από άλλους, αν και είναι φανερή η κούρασή σας. Φροντίστε να χαρείτε περισσότερο την καθημερινότητά σας και αν δεν σας ικανοποιεί έτσι όπως είναι, αλλάξτε τη με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Επαγγελματικά μην φανερώνετε ακόμη τα σχέδιά σας και μην ακυρώνετε έτσι τα πλεονεκτήματά σας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα, είναι πιθανόν να σας παραπλανήσουν στα ερωτικά σας και να σας δημιουργήσουν πρόσθετους πονοκεφάλους. Είναι προτιμότερο να βρείτε την ευκαιρία και να απαλλαγείτε τώρα από συναισθηματικές εξαρτήσεις που δεν ευδοκιμούν.

Τοξότης

Οι δυσκολίες σάς τρέφουν και βρίσκετε αφορμή για να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις ακόμη περισσότερο. Ευνοείστε από τα απρόοπτα, τα οποία θεωρείτε σημάδια αλλαγής πορείας, γεγονός που μπορεί να μεταμορφώσει ριζικά την επαγγελματική σας ενασχόληση. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας παρακινεί να είστε ριψοκίνδυνοι στα αισθηματικά και απαιτητικοί στα κοινωνικά σας. Ο Άρης, ανάδρομος στον Κριό από τις 10 του μήνα, ανατρέπει σενάρια, δημιουργεί εντάσεις γύρω σας και μερικές φορές σας αναγκάζει να συμπεριφερθείτε με τρόπο που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Όταν οι άλλοι σας δυσκολεύουν, είναι καλύτερα να χαρίζετε στον εαυτό σας ποιοτικό χρόνο.

Αιγόκερως

Σας απασχολούν κάποια υπαρξιακά «γιατί», αλλά επειδή δεν προβλέπεται να βρείτε άμεσα τις απαντήσεις, είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα θέματα της απτής πραγματικότητας. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας υπενθυμίζει ότι επαγγελματικά είστε ικανοί για περισσότερα, αν ξεπεράσετε αγκυλώσεις και παραδοσιακές τεχνικές. Αισθηματικά αφήστε τις σφυγμομετρήσεις για τους άλλους και συμπεριφερθείτε φυσιολογικά. Διαπραγματευτείτε την καθημερινότητά σας και ξεκινήστε από διεκδικήσεις που θα σας φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Σε πρακτικά θέματα φανείτε περισσότερο δημιουργικοί και τολμηροί. Οικονομικά, όλα τα παραπάνω, μαζί!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα δημιουργεί ενεργές όψεις με τον Άρη από τον Κριό, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μέχρι τις 10 σας βοηθά να ξεπεράσετε τον εαυτό σας στις επιδιώξεις σας, αλλά στη συνέχεια, στην ανάδρομη πορεία του, ο Άρης, μπορεί να συμπαρασύρει όλα όσα χτίσατε ή επιδιώξατε μέχρι τώρα. Δείτε, λοιπόν, τις εναλλακτικές που διαθέτετε, μην κάνετε σενάρια και προνοήστε για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί χωρίς τη γνώμη σας. Επίσης, στα πρακτικά σας θέματα φροντίστε να διατηρείτε τον έλεγχο για να διαφυλάξετε τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας. Στα αισθηματικά, δώστε την πρέπουσα σημασία σε μια νέα γνωριμία.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα πυροδοτεί αντιδράσεις στην εργασία και επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σας. Κάποιοι μικροί αιφνιδιασμοί επιδρούν με αρνητικό τρόπο στο προσωπικό σας περιβάλλον και δημιουργούν εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι καταστάσεις μεταβάλλονται από τη μια στιγμή στην άλλη και πρέπει να προσέξετε, καθώς από τις 10 και μετά, η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό ανατρέπει δεδομένα, επηρεάζει σχέσεις, δημιουργεί ανταγωνισμούς και, μερικές φορές, σας βάζει στο περιθώριο των όσων συμβαίνουν και σας αφορούν. Η υπομονή, ίσως και η αδιαφορία, είναι το καλύτερο όπλο σας γι’ αυτή την τόσο ρευστή περίοδο.

MORE FROM

Top stories