Τα ζώδια της ημέρας (17/12)

Ερμής τρίγωνο με Ουρανό. Νέα επαγγελματικά σχέδια βρίσκουν υποστήριξη. Ερμής ταυ τετράγωνο με Κρόνο. Δυσκολίες στην επικοινωνία και στην συνεννόηση.

Elle 17 Δεκ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (17/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 17 Δεκεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Καθώς τα επαγγελματικά σας θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε και τον ελεύθερο χρόνο του σημερινού Σαββάτου για να τα προωθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Φροντίστε να περάσετε ένα Σάββατο αλλιώτικο από τα άλλα. Οι φίλοι είναι ένα σταθερό στήριγμα και η έξυπνη προσωπικότητά τους θα είναι ευχάριστη συντροφιά για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ηρεμήστε και ξεκουραστείτε αυτό το Σαββατοκύριακο και φανταστείτε τις συνέπειες που θα έχουν στο μέλλον οι σημερινές σας αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τη σημερινή μέρα σας δίνεται η ευκαιρία να απαλλαγείτε από τα βάρη που έχουν ρίξει το ηθικό σας. Μην έρθετε σε ρήξη με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ
Η βελτίωση των οικονομικών σάς απασχολεί πολύ τελευταίως. Δεν χρειάζεται να άγχεστε τόσο πολύ, στη διάρκεια αυτού του Σαββάτου, μιας και έχετε ενδεχομένως την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό προγραμματίστε μια μικρή απόδραση, αν αυτό είναι εύκολο φυσικά. Ίσως είναι η καλύτερη εκτόνωση από τις πολλές εντάσεις και πιέσεις που έχετε δεχθεί.

ΖΥΓΟΣ
Αντί να λύσετε τις διαφορές που υπάρχουν με τους δικούς σας ανθρώπους, αυτό το Σάββατο αποφύγετε τις συζητήσεις, οπλιστείτε με λογική και χιούμορ και ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα του σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τις σκοτούρες της εβδομάδας που πέρασε στην άκρη και πάρτε μιαν ανάσα απόλαυσης που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Διοργανώστε ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αντικείμενο ή το περιβάλλον της εργασίας σας, φροντίστε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να σκεφτείτε έναν τρόπο να χειριστείτε την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα ενδέχεται να φέρει στο φως διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην εγκαταλείπετε την έμφυτη αισιοδοξία σας εξαιτίας εντάσεων που προέρχονται από το περιβάλλον. Σήμερα ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και κάντε μία χαλαρωτική έξοδο το βράδυ.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια έντονη εβδομάδα έχει φτάσει στο τέλος της και εσείς νιώθετε αρκετά κουρασμένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Αφιερώστε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σας ή στον σύντροφο σας.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: