Τα ζώδια της ημέρας (26/01)

Ερμής σε πεντάγωνο με Ποσειδώνα. Η πλάγια οδός αποδεικνύεται χρησιμότερη της ευθείας. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Elle 26 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (26/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Έχετε κάθε λόγο να ξεφύγετε από τις έννοιες των οικονομικών σας πλέον. Προσπαθήστε να διαγνώσετε κάποια λάθη σας και δείτε την λύση τους σαν ένα εφαλτήριο για την μελλοντική σας πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οικονομικά θέματα είναι πολύ σημαντικά τώρα, αλλά σ’ αυτήν την φάση καλό θα ήταν να μείνετε στην οριοθέτηση κάποιων στόχων σας. Μην αφήσετε κάποιον τρίτο να σταθεί εμπόδιο στην τύχη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα. Αποδράστε με τον σύντροφό σας και προσφέρετε του ένα μαγευτικό ρομαντικό δείπνο. Τώρα αναγνωρίζετε ότι οι κόποι σας μπορούν και αποδίδουν καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για παρέες και χαλάρωση. Βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε τις ιδέες και απόψεις σας και δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας σήμερα.

ΛΕΩΝ
Μία μεγάλη επιτυχία μπορεί να έχετε που θα επηρεάσει θετικά την καριέρα σας. Κάποιο φιλικό σας άτομο όμως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας σήμερα και θα σας προβληματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα ευαίσθητοι εμφανίζεστε σήμερα. Τα προβλήματα της καθημερινότητας σας αγχώνουν, όμως η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε μία άλλη προοπτική στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Φροντίστε να μην είστε εμπαθείς σήμερα, και αδράξτε τις ευκαιρίες που αναδύονται στην αισθηματική σας ζωή. Η ρομαντική σας διάθεση θα γίνει πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για παρέες και χαλάρωση, καθώς η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει λίγο περισσότερο. Αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί τώρα στο περιβάλλον του σπιτιού σας, και ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά προβλήματα. Ασχοληθείτε όμως σοβαρά με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας σοκάρει σήμερα, αλλά με αφορμή μια συζήτηση, θα εμφανιστεί μια θαυμάσια ευκαιρία να καταλήξετε σε μία χρυσή συμφωνία με τον άνθρωπο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζετε στην εργασία σας. Φανείτε πιο προσεχτικοί με το χέρι του Νόμου, και αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιος μπορεί να σας ζητήσει οικονομική βοήθεια. Εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε μία τέτοια απόφαση.Μία καλή ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί στην δουλειά σας.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: