Τα ζώδια της ημέρας (08/12)

Ήλιος αντίθεση με Άρη. Δυσκολίες που αναστατώνουν και προβληματίζουν.

Elle 08 Δεκ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (08/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος δεν ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή, αλλά μπορεί να σας χαρίσει μια ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση. Μην την χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα θίξει θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. να οικονομικό σας θέμα μπορεί να ολοκληρωθεί σαν διαδικασία τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος σήμερα θα σας επισημάνει ότι μπορείτε να έχετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Βγάλτε από το μυαλό σας τις υποχρεώσεις σας, και χαλαρώστε περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος θα φέρει μια σημαντική υπόθεσή σας στην επιφάνεια, για την οποία διεκδικείτε κάποια έγκριση. Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν σήμερα κατά κάποιο τρόπο

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας σε κάποια χρηματοοικονομικά σας θέματα, ή θα θίξει κάποια ευαίσθητα στοιχεία σε μια σχέση ή οικονομική σας συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα τονίσει την δημόσια εικόνα σας, και θα σας εστιάσει το ενδιαφέρον σας σε μια σοβαρή επαγγελματική σας υπόθεση. Δείξτε τις ικανότητές σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με παραστατικότητα για να προωθήσετε τις ιδέες και τα συμφέροντά σας. Προσοχή σε κάποιες νομικές σας εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σας αναγκάζει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε σε ένα ήσυχο μέρος. Αποφύγετε τα άγχη και τις εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή Πανσέληνος θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική σας ζωή, όπου κάποιο σοβαρό σας θέμα δείχνει να ολοκληρώνεται τώρα. Αποφύγετε σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος σήμερα θα φέρει κάποιο σημαντικό οικονομικό σας θέμα στην επιφάνεια. Το σπίτι και ιοί οικογένειά σας μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες φοβίες σας σχετικά με τα οικονομικά σας, μάλλον καλό σας κάνουν. Φροντίστε να υιοθετήσετε μια πιο ρεαλιστική διαχείριση, και μην δείχνετε επιπόλαιοι στις υποσχέσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα σας φορτίσει συναισθηματικά και μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την προσωπική σας ακτινοβολία με περισσότερο τακτ.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: