ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ

Το να είσαι γυναίκα είναι µια δύσκολη χορογραφία. Όµως σηµασία δεν έχει αν την εκτελείς σωστά, αλλά αν βάζεις την ψυχή σου. Αν οι κινήσεις σου έχουν ελευθερία, πάθος και διάθεση να συγκρουστείς για τα όνειρά σου. Τότε τίποτα δεν θα φέρει την πτώση. Τα υπέροχα πλάσματα που ακολουθούν µας γεµίζουν περηφάνεια για τα άλµατά τους, γι’ αυτό τα φιλοξενούμε στο τεύχος Νοεμβρίου του ELLE που αυτό το μήνα συμπληρώνει 30 χρόνια κυκλοφορίας στην Ελλάδα!

Elle 04 Νοε. 18
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ

Γυναίκες που κάνουν τέχνη, γράφουν μουσική, χορεύουν, φροντίζουν, γιατρεύουν, δημιουργούν, γράφουν, φωτογραφίζουν και κυνηγούν τους στόχους τους. Γυναίκες που μας εμπνέουν για τον τρόπο που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Για τη δύναμη με την οποία διεκδικούν τα όνειρά τους. Για την τόλμη με την οποία υλοποιούν τις ιδέες τους. Για το πάθος που βάζουν στην κάθε τους στιγμή. Για την ελευθερία που αποπνέει το βλέμμα και η κάθε τους επιλογή. Για τη διάθεσή τους να υποστηρίζουν και να φροντίζουν όσους έχουν ανάγκη. Για την περηφάνια με την οποία κινούνται σε αυτό τον κόσμο προσπαθώντας να τον αλλάξουν χωρίς να το φωνάζουν. Για την τρυφερή μαχητικότητά τους να δηλώνουν παρούσες στις ανάγκες της εποχής. Για την προσωπικότητα που βάζουν σε καθετί. Για την διακριτικότητα με την οποία κάνουν θόρυβο για όλα αυτά που τις απασχολούν. Για την καρδιά τους που χτυπάει δυνατά σε ό, τι και να κάνουν. Για την φαντασία με την οποία ονειρεύονται το αύριο, γνωρίζοντας το σήμερα. Για την ορμή με την οποία αντιμετωπίζουν το μέλλον, το γράφουν, το διαμορφώνουν. Για την κάθε νίκη τους. Μικρή ή μεγάλη. Από την πιο δύσκολη χορευτική φιγούρα μέχρι ένα ολυμπιακό μετάλλιο, από μια σπαρακτική ερμηνεία σε μια θεατρική σκηνή μέχρι ένα τραγούδι για το ηλιοβασίλεμα της Αθήνας. Από ένα βίντεο ομορφιάς στο Youtube μέχρι ένα μικρό ποίημα σε ένα post στο instagram. Σε όλα αυτά τα κορίτσια αφιερώνουμε το τεύχος που κυκλοφορεί. Στα κορίτσια που κάνουν κάθε μέρα και ένα θαύμα. Το θαύμα να είσαι γυναίκα, εκεί γύρω στα 30, σήμερα. Όπως είναι και το ελληνικό ELLE. Χρόνια πολλά σε όλες μας!

«Οι γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι μπορούμε γίνουμε αυτό που θέλουμε»
Nalyssa Green
Μουσικός

«Η πιο δύσκολη φιγούρα στον χορό της ζωής είναι οι συνεχόµενες και γρήγορες στροφές. Αυτές που µπορεί να σε ζαλίσουν, να σε αποδιοργανώσουν και να σε οδηγήσουν στο να µη βλέπεις καθαρά µπροστά σου. Η ισορροπία στη ζωή και στη σκηνή έχουν τον ίδιο βαθµό δυσκολίας»
Μαργαρίτα Κώστογλου
Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

«Αυτό που έχει σηµασία δεν είναι η αφετηρία σου,
αλλά το πού θες να πας»
Μαρίνα Σάττι
Τραγούδιστρια

«Το να είσαι νέος και να ξεκινάς από το µηδέν, είναι κι αυτό ελευθερία. Η νεότητα είναι ένα τεράστιο εφόδιο, σε κάνει παντοδύναµο»
Θάλεια Σταματέλου
Ηθοποιός

«Πιστεύω στην οµορφιά που πηγάζει από ευγενικές καρδιές
και αγνά συναισθήµατα»
Γιούλη Ατματζίδη
Beauty youtuber

«Ένα κορίτσι πρέπει να δίνει βαρύτητα στην κατανόηση των στόχων της, σε αυτά που τη γεµίζουν. Η ιδανική βαρύτητα πιστεύω ότι βρίσκεται σε µια αιώρηση µερικά εκατοστά πάνω από το έδαφος. Υπέροχη αίσθηση»
Δάφνη Λάζου
Μουσικός και frontwoman των Daphne and the Fuzz

«Για µένα η συντροφικότητα είναι το θαύµα που µεταµορφώνει την αγριότητα σε ποίηση»
Ιό Βουλγαράκη
Σκηνοθέτις

«Η σύγκρουση δεν είναι ταυτόσημη με τη βία και αυτή η ισορροπία είναι δύσκολο να κατακτηθεί»
Τζωρτζίνα Λιώση
Ηθοποιός

Διαβάστε περισσότερα στο επετειακό ELLE Νοεμβρίου που κυκλοφορεί!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT