Hailey Bieber: Η άσκηση που τη βοηθάει να διατηρήσει τη φυσική της κατάσταση και τη ψυχική της υγεία

H Hailey Beiber είναι όμορφη inside and out.Πως το καταφέρνει αυτό; Εμείς ανακαλύψαμε ποιο είναι το wellness μυστικό της.

Elle 15 Φεβ. 21
Hailey Bieber: Η άσκηση που τη βοηθάει να διατηρήσει τη φυσική της κατάσταση και τη ψυχική της υγεία

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γενιάς της, η Hailey Bieber έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών και έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες μόδας. Έτσι, η εικόνα της είναι πολύ σημαντική για εκείνη,  αλλά αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για την ίδια είναι η ισορροπία μεταξύ της ψυχικής και της σωματικής υγείας. Εμείς οι γυναίκες πολλές φορές στο βωμό της ομορφιάς πιεζόμαστε ψυχολογικά για να κερδίσουμε την τέλεια εικόνα και γι’ αυτό  η24χρονή πρόσφατα μίλησε για το πως έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ισορροπία με τον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/CH6uEdnFqSs/

H Hailey Bieber μιλώντας στο podcast «Going for Goal» του βρετανικού περιοδικού «Women’s Health UK» αποκάλυψε ότι αυτή τη περίοδο βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και μάλιστα μοιράστηκε το μυστικό ευεξίας της. «Η άσκηση με βοηθάει στο να διατηρώ υγιή το σώμα μου και το μυαλό μου. Στο παρελθόν ήμουν χορεύτρια-μπαλαρίνα γι’ αυτό το pilates για έμενα είναι ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης, αυτό κρατάει το σώμα μου σε τέλεια γραμμή», δήλωσε η ίδια. «Πολλές από τις ασκήσεις pilates είναι κοινές με τις κινήσεις μπαλέτου και γι’ αυτό πιστεύω ότι ταυτίζομαι τόσο και μου αρέσει πολύ», τόνισε η Hailey Bieber και συμπλήρωσε λέγοντας ότι αυτή η μέθοδος γυμναστικής την έχει βοηθήσει να βελτιώσει τις ψυχικές ανησυχίες της. Ωστόσο, αξίζει να σημειώνει ότι το pilates δεν είναι το μοναδικό είδος γυμναστικής που ακολουθεί η σύζυγος του Justin Bieber. Η ίδια κάνει και box, ασκήσεις ισορροπίας βάρους και cardio.

Επιπλέον,  πρόσφατα το μοντέλο αποκάλυψε ποιος είναι ο τρόπος που την βοηθά να ξεπεράσει τις πιέσεις που νιώθει όταν βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. «Ο τρόπος με τον οποίο έχω αντιμετωπίσει πολλά αρνητικά σχόλια είναι ότι μιλάω πολύ με έναν ειδικό και ακολουθώ την θεραπεία με συνέπεια», λέει χαρακτηριστικά η Hailey Bieber.

https://www.instagram.com/p/CJ_uLmhp2YO/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Margot Robbie δεν είναι πια ξανθιά!

Η Lucy Βoynton λατρεύει το face roller, την μπλε μάσκαρα και τα χαλαρωτικά ντουζ

Priyanka Chopra: Δημιούργησε την δικιά της vegan σειρά περιποίησης μαλλιών

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT