Τι δεν λείπει από την γκαρνταρόμπα κάθε Scandi Girl;

Είσαι λάτρης του στυλ τους; Ανακάλυψε όλα τα brands που επιλέγουν και κάνε την διαφορά!

Elle 27 Νοε. 18
Τι δεν λείπει από την γκαρνταρόμπα κάθε Scandi Girl;

Anni Lu 

 

Τα πιο cool κορίτσια αγαπούν την σχεδιάστρια κοσμημάτων Helle Vestergaard Poulsen, την δημιουργό των πιο ιδιαίτερων κοσμημάτων με μπαρόκ επιρροές που συνδυάζουν πέρλες με χρυσό και χρώματα πολύτιμων λίθων.

Eytys

Φώτο: @hildasandstrom

Όταν θέλουν να δώσουν έμφαση σε ένα μόνο κομμάτι του outfit τους, τα αστέρια του street style από την Σκανδιναβία ποντάρουν στα ιδιαίτερα κομμάτια του brand Eytys που μετρά χιλιάδες θαυμαστές τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΚANEL DENMARK 

Φώτο: @hannamw

Τα κορίτσια που ξέρουν από μόδα επιλέγουν τα πιο εκκεντρικά και λαμπερά hair accessories που κυκλοφορούν, ανεξαρτήτως ώρας. Από τα αγαπημένα τους brands είναι το Kanel Denmark από την Δανία που προτείνει oversized αξεσουάρ στα πιο in χρώματα της μόδας.

Boyy

Τα πιο ενημερωμένα κορίτσια λατρεύουν τα μίνιμαλ και με λιτές γραμμές αξεσουάρ και τις τσάντες του brand Boyy που βλέπουμε σε κάθε τους προσεγμένη εμφάνιση.

Οrit Elhanati 

Τα κοσμήματα του Ιρανού σχεδιαστή Orit Elahanti είναι εμπνευσμένα από τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων στο Τελ Αβίβ. Τα εντυπωσιακά σχέδια σε σκουλαρίκια και μενταγιόν έχουν κερδίσει εδώ και καιρό την ιέρεια του σκανδιναβικού στυλ, Pernille Teisbaek.

MC Davidian 

Το brand MC Davidian έχει γίνει γνωστό για τα χειροποίητα αξεσουάρ του και τα funky σχέδια του. Οι μπαρέτες του θυμίζουν τα αξεσουάρ που φορούσαμε μικρές ενώ τα βρίσκουμε και σε πιο πρωτότυπα σχέδια όπως σκυλάκια και λουλούδια.

Sophie Bille Brahe

Φώτο: @emilisindlev

Tα κοσμήματα της σχεδιάστρια αυτής έχουν γίνει συνώνυμα με το στυλ των πιο trendy Σκανδιναβών αφού συνδυάζουν την διαχρονική κομψότητα κλασικών υλικών όπως οι πέρλες με λεπτές γραμμές και αφαιρετικά σχέδια.

New Balance

Αυτά τα κλασικά αθλητικά, και μάλιστα στην συγκεκριμένη γκρι απόχρωση, δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα κανενός it girl. Αν ψάχνεις τον πιο οικονομικό τρόπο να δώσεις scandi αέρα στο σύνολό σου, αυτή είναι η πιο safe επιλογή.

Baum und Pferdgarten 

Φώτο: @babba.c

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για stylish αξεσουάρ με sporty αέρα από το brand αυτό. Τα κορίτσια που ξέρουν από μόδα τα επιλέγουν ακόμα και στις πιο classy εμφανίσεις τους για να δώσουν έναν τόνο athleisure με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: