ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν το gadget devolo Magic 2 για σούπερ γρήγορο Internet στο σπίτι, αξίας €200

Μπες να δεις αν είσαι η τυχερή.

Elle 22 Σεπ. 20
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν το gadget devolo Magic 2 για σούπερ γρήγορο Internet στο σπίτι, αξίας €200

Ιωάννα Φουρτουνη

Δήμητρα Κουπαριτσα

Σοφία Σερεκη

Τους μήνες που προηγήθηκαν περάσαμε αρκετό χρόνο στο σπίτι. Μεταφέραμε εκεί όλη τη ζωή μας, την εργασία μας, τις δραστηριότητές μας, τη διασκέδασή μας. Απολαύσαμε τον προσωπικό μας χώρο όσο ποτέ και πλέον θέλουμε να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας. Αρκεί φυσικά να έχουμε γρήγορο Internet.

Πολλές από εμάς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε από το σπίτι και να συμμετέχουμε σε τηλεδιασκέψεις. Γυμναζόμαστε μέσα από το You Tube και διαδικτυακές πλατφόρμες. Παρακολουθούμε webinars για την επιμόρφωσή μας. Βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες. Ίσως έχουμε επιλέξει την online εκπαίδευση και για τα παιδιά μας. Για όλα τα παραπάνω απαιτείται φυσικά ισχυρό και πολύ γρήγορο Internet στο οποίο και θα μπορούμε να βασιστούμε.

Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το Powerline devolo Magic 2, το απόλυτο tech gadget, το «μαγικό» προϊόν που προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη σταθερότητα, μεγαλύτερη εμβέλεια για το WiFi στο σπίτι. Επιπλέον, η devolo συνδυάζει το πιο ισχυρό WiFi με την τεχνολογία powerline και μεταφέρει το Internet πανεύκολα σε όλο το σπίτι μέσω των καλωδίων του ηλεκτρικού ρεύματος με κάλυψη που φτάνει έως και 500 μέτρα από το σημείο που τοποθετείται.

Πώς τοποθετείται;

Η εγκατάσταση είναι πραγματικά πανεύκολη. Συνδέετε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα κοντά στο router και με ένα καλώδιο ethernet συνδέετε τον προσαρμογέα με το router. Μετά, τοποθετείτε τους υπόλοιπους προσαρμογείς σε όποια πρίζα θέλετε, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή σύνδεση σε όποιο δωμάτιο θέλετε. Όλοι οι devolo Magic adapters έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την ενσωματωμένη πρίζα ρεύματος που εξασφαλίζει ότι καμία πρίζα στο σπίτι δεν πάει χαμένη. Έτσι, απολαμβάνετε Internet παντού χωρίς να «θυσιάσετε» καμία πρίζα του σπιτιού.

Πόσο ισχυρό WiFi παρέχει;

Η devolo υπόσχεται ισχυρό WiFi σε όλο το σπίτι και για όλες τις συσκευές. Μπορείτε να μετακινήστε μέσα στο σπίτι χωρίς να έχει σημασία να είστε κοντά ή μακριά από το router, αλλά και να έχετε αρκετές συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα: να κατεβάζετε μια ταινία, να βλέπετε μια σειρά και να διαβάζετε τα τελευταία μας νέα στο ELLE.gr, χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα και καθυστερήσεις στο Internet.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Λίγο πριν ξεκινήσουμε με φόρα τις φθινοπωρινές μας υποχρεώσεις, σας κάνουμε το απόλυτο δώρο. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και 3 τυχερές θα κερδίσουν το Powerline devolo Magic 2, αξίας €200. Για να λάβετε μέρος και να μπείτε στην κλήρωση, θα πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση «Τι θα γινόταν αν κοβόταν το Internet για μια μέρα;», που θα βρείτε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Μην το χάσετε!

 

Διαβάστε τους όρους

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: