ELLE RUN 2023: Ένας αγώνας γεμάτος ελπίδα για το “μέλλον” του πλανήτη

Η μεγάλη συμμετοχή, οι εκπλήξεις στο τέλος του αγώνα και η σημασία της συνεισφοράς. Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές.

Elle 09 Οκτ. 23
ELLE RUN 2023: Ένας αγώνας γεμάτος ελπίδα για το “μέλλον” του πλανήτη

Το ELLE RUN 2023 λειτούργησε κατά κάποιο τρόπο ως μία πρόκληση. Μία πρόκληση που όπως όλα έδειξαν μάς αντάμειψε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για αρκετούς συμπολίτες μας εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών και των ακραίων καιρικών φαινομένων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, ένα γεγονός που μας επέστησε την προσοχή και μάς επεσήμανε πως η κλιματική κρίση είναι η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας. Το ELLE πιστό στον κοινωνικό του χαρακτήρα, δεν θα μπορούσε παρά να αφιερώσει το φετινό ELLE RUN στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος, δωρίζοντας μέρος των εσόδων στον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό We4All και υποστηρίζοντας τις δράσεις του για την αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν. Η μεγάλη συμμετοχή που σημειώθηκε, απέδειξε πως το κοινό μας είναι πλήρως ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος, υπογραμμίζοντας το γεγονός πως η πιο μικρή κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Λίγες ημέρες μετά το ELLE RUN και έχοντας ακόμα στο μυαλό μας τις στιγμές που ζήσαμε, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή στον κόσμο.

Αυτό αντικατοπτρίστηκε από τον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 17 Σεπτεμβρίου για να τρέξουν ή να περπατήσουν τα 5Κ, με σκοπό το ποσό της συμμετοχής τους να σταλεί για καλό σκοπό. Με το σύνθημα #savetheplanet, “ντύθηκε” και ο χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου με περίπτερα από αρκετούς υποστηρικτές της δράσης, που ήθελαν να συνεισφέρουν κι αυτοί με τη σειρά τους.

ELLE RUN

Οι εθελοντές του ELLE RUN

Μπαίνοντας στο στάδιο, έβλεπες τις μεγάλες οθόνες να μεταδίδουν τα δρώμενα και τους συμμετέχοντες να ενημερώνονται στα διάφορα stands, λίγο πριν δοθεί το σήμα της εκκίνησης. Αρχικά, όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν προθέρμανση με τη βοήθεια της Ευαγγελίας Κρητικού, καθηγήτριας φυσικής αγωγής με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό, γυμνάστριας του Αθλητικού Ομίλου Κάλλιστος και του γυμναστηρίου Action Fitness Studio.

ELLE RUN

Η προθέρμανση από την Ευαγγελία Κρητικού πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μικροί και μεγάλοι έδειχναν να το διασκεδάζουν, περιμένοντας να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, την οποία σήμανε η Μαρία Πατούχα, Διευθύντρια του ELLE.

ELLE RUN

Η Ιωάννα Παυλάκη, Marketing Director των Αττικών Εκδόσεων, και η Μαρία Πατούχα, Διευθύντρια του ELLE δίνουν το σήμα της έναρξης.

Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, μουσική έπαιζε στα μεγάφωνα, αφού στα decks βρισκόταν η Νάγια Αποστόλου από τον Athens Radio DJ 95.2 που έδινε τον ρυθμό στους συμμετέχοντες.

ELLE RUN

Η Νάγια Αποστόλου έδωσε τον ρυθμό καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η παρουσία της answear.gr , κορυφαίου online shopping προορισμoύ, στον αγώνα δρόμου, ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το σύνθημα του ELLE RUN #savetheplanet, προσφέροντας στους συμμετέχοντες και τους εθελοντές ένα αυθεντικό, βιώσιμο μολύβι, το οποίο μπορούσες αργότερα να φυτέψεις, αφού περιείχε στη “γόμα” του, θαυματουργούς σπόρους.

ELLE RUN

Ο κορυφαίος online shopping προορισμός ήταν επίσημος υποστηρικτής του ELLE RUN.

 

ELLE RUN

Το βιώσιμο μολύβι που μπορούσες να φυτέψεις στον κήπο σου.

Λίγο παραπέρα βρισκόταν το περίπτερο της Lierac που έδινε σημαντικές πληροφορίες στους παρευρισκόμενους, όπως και skincare tips για ενυδάτωση της επιδερμίδας που βρίσκεται για ώρα κάτω από τον ήλιο- ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα δρόμου- προσφέροντας αναμνηστικές pink bags με προϊόντα του brand.

ELLE RUN

Η Lierac ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Σε εμφανές σημείο ήταν στημένα τα ροζ ψυγεία του brand Μιτσικέλι, που παρείχαν στους συμμετέχοντες και στους εθελοντές μπουκάλια με δροσερό νερό, αφού το ELLE RUN δεν θα μπορούσε να μην έχει το “δικό του νερό”.

ELLE RUN

Το Μιτσικέλι ήταν το “επίσημο νερό” του ELLE RUN.

Παραδίπλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να προστατεύσουν την επιδερμίδα τους, με τα αντηλιακά που παρείχε το ελληνικό brand Mastic Spa – που είναι γνωστό για τα 150 φυσικά προϊόντα με vegan φόρμουλες και βιολογικά συστατικά και σήμα κατατεθέν τη μαστίχα – όπως και το καπέλο που βοήθησε τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, στο τέλος όσοι τερμάτισαν, είχαν τον χρόνο να μάθουν περισσότερα για το brand και να πάρουν την αναμνηστική τσάντα με προϊόντα Mastic Spa.

ELLE RUN

Η προστασία είναι το παν, γι’αυτό η Mastic Spa παρείχε αντηλιακά και καπέλο στους δρομείς.

Πριν και μετά τον αγώνα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα που είχαν στηθεί για να λειτουργούν ως “energy pit stops” για τους δρομείς, με τις μπάρες δημητριακών Fitness από τη Nestlé και τις μπανάνες από το e-fresh.gr να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

ELLE RUN

Μπάρες για ενέργεια.

ELLE RUN

Το e-fresh βρέθηκε ανάμεσα στους υποστηρικτές του θεσμού, προσφέροντας θρεπτικές μπανάνες για ολικό boost.

Από την άλλη, παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η εταιρεία ASICS– που αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς υποστηρικτές του αγώνα – η οποία είναι γνωστή για τα κορυφαία δρομικά παπούτσια και ρούχα. Μην ξεχνάμε πως το επίσημο μπλουζάκι του ELLE RUN που έλαβαν όσοι συμμετείχαν στον αγώνα είτε ως δρομείς είτε ως εθελοντές, είχε την υπογραφή της ASICS. Μάλιστα, αφού τερμάτισαν όλοι οι συμμετέχοντες, κληρώθηκαν 2 ζευγάρια παπούτσια, 1 ανδρικό και 1 γυναικείο, δίνοντας το κίνητρο για τους νικητές να συνεχίσουν την προπόνηση και τους επόμενους μήνες με τα πιο hot παπούτσια για τρέξιμο.

ELLE RUN

Η ASICS παρείχε το επίσημο μπλουζάκι του αγώνα, ενώ κλήρωσε 2 δρομικά παπούτσια σε δύο τυχερούς συμμετέχοντες.

Σε μόλις 18 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα τερμάτισε η Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο, που ανακηρύχθηκε νικήτρια, ενώ στα 19 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα κατάφερε να φτάσει στη γραμμή τερματισμού ο Νίκος Χασάνης, που ήταν ο πρώτος από τους άνδρες. Πιο αναλυτικά, η τριάδα των γυναικών απαρτιζόταν από τις Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο, Στέλλα Παντελιά με χρόνο 21.48, Αργυρώ Κομματα με χρόνο 21.51, ενώ η τριάδα των ανδρών περιελάμβανε τους Νίκο Χασάνη, Νικόλαο Μπακούλια με χρόνο 19.44 και Απόστολο Καλοειδή με χρόνο 20.19. (Μπορείς να δεις αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις φωτογραφίες των δρομέων εδώ).

ELLE RUN

Η Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο τερμάτισε πρώτη.

ELLE RUN

Οι νικήτριες (με σειρά κατάταξης): Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο, Στέλλα Παντελιά και Αργυρώ Κομματα.

ELLE RUN

Οι νικητές (με σειρά κατάταξης): Νίκος Χασάνης, Νικόλαος Μπακούλιας και Απόστολος Καλοειδής

ELLE RUN

Το κύπελλο και τα μετάλλια που δόθηκαν στους συμμετέχοντες.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το ιατρικό προσωπικό του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών βρισκόταν παρόν για να διασφαλίσει την ασφάλεια και να παρέχει σιγουριά σε όλους τους συμμετέχοντες.

ELLE RUN

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών βρέθηκε στο πλευρό μας για την ασφάλεια των δρομέων.

Η ημέρα έκλεισε με αμέτρητες φωτογραφίες, αφού όλοι γίναμε σαν μία τεράστια ομάδα, νιώθοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη και να αλλάξουμε τον κόσμο.

ELLE RUN

Η σύμβουλος έκδοσης του ELLE, Φλώρα Τζημάκα, η Marketing Director των Αττικών Εκδόσεων, Ιωάννα Παυλάκη και η Διευθύντρια του ELLE, Μαρία Πατούχα.

Δίνουμε ραντεβού του χρόνου για ένα ακόμη συναρπαστικό ELLE RUN, καθώς όπως αποδείχθηκε όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή.

Φωτογραφίες: Μαρίνης Δημήτρης

https://www.dm-photo.gr/

https://www.storytellerstudio.gr/

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT