Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλά πρωτότυπα USBs αλλά πρώτη φορά USB-δονητή. Το The CKIE Duet είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, με διαστάσεις (11,6 x 2,7 x 1, 23 εκ.), μνήμη 8 έως 16 γιγαμπάιτ, αλλά και… προσόντα που ικανοποιούν απόλυτα μια γυναίκα.
Οι δημιουργοί του, Τι Τσανκ και Μάικλ Τοπολόβακ, είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Crave στο Σαν Φρανσίσκο. Εκείνη σχεδιάστρια βιομηχανικών προϊόντων, εκείνος μηχανικός, κατέληξαν στο ντιζάιν αυτού του κομψού gadget ύστερα από απαίτηση πολλών Αμερικανίδων, οι οποίες είχαν βαρεθεί τα παραδοσιακά sex toys.
Ο διακριτικός δονητής είναι φτιαγμένος με φιλική προς το δέρμα σιλικόνη και μέταλλο, περιλαμβάνει δύο μοτέρ, σχεδόν αθόρυβα, και έχει πέντε επίπεδα ισχύος. Δεν φορτίζεται με μπαταρίες, αλλά συνδέεται με ένα φορητό υπολογιστή και δεν γίνεται καθόλου αντιληπτός. Η συσκευή είναι αδιάβροχη σε βάθος έως τρία μέτρα και διατίθεται σε χρώμα καφέ, μαύρο και βυσσινί. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί τέσσερις ώρες. Η απλή του εκδοχή κοστίζει 149 δολάρια, ενώ για όσες αγαπούν την πολυτέλεια υπάρχει και το μοντέλο με επιχρυσωμένη επίστρωση, το οποίο δεν ξεπερνά τα 349 δολάρια. Περισσότερα στο www.lovecrave.com
[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids='151794, 151795']