Μην ξεχνάς τους ασθενείς με Alzheimer: Μια συγκινητική καμπάνια που πρέπει να δούμε όλοι

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Αλτσχάιμερ, που ήταν ο Σεπτέμβρης, η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με κεντρικό πρόσωπο την Ρούλα Πατεράκη, μας παρουσίασε μια καμπάνια ευαισθητοποίησης που κέντρισε σίγουρα το ενδιαφέρον μας.

ELLE Team 02 Οκτ. 20
Μην ξεχνάς τους ασθενείς με Alzheimer: Μια συγκινητική καμπάνια που πρέπει να δούμε όλοι

Το έντονα συναισθηματικό σποτ, δημιουργία του creative agency Οut To Lunch, αποτυπώνει το θέμα της άνοιας μέσα από την έννοια της απομόνωσης, που απασχολεί πια όλους στις μέρες μας λόγω της πανδημίας, αντιπαραθέτοντας δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Πρόκειται για 47 δευτερόλεπτα πλάνων υψηλής αισθητικής και κινηματογραφικής ατμόσφαιρας, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Μιχάλη Μπέκου, με κεντρικά στοιχεία την καθηλωτική τρυφερή και νοσταλγική ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Ρούλας Πατεράκη, – σε μια σπάνια συμμετοχή της σε τηλεοπτική επικοινωνία- που προσεγγίζει το δύσκολο θέμα της άνοιας με την εξαιρετική βαθύτητα μιας σχεδόν ανέκφραστης εκφραστικότητας και τη μουσική του Εrik Satie– τη διάσημη σύνθεση Gnossienne No.1. Στο πλάι της Ρούλας Πατεράκη, η νέα ηθοποιός Γωγώ Παπαιωάννου.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Η καμπάνια έχει στόχο την ενίσχυση του προγράμματος Φροντίδα στο Σπίτι για άτομα με άνοια, που λόγω covid-19 είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Με τη συνδρομή όλων μας, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 19832, (με τελική χρέωση μόνο 2,60 ευρώ από σταθερό και 2,48 ευρώ από κινητό), η εταιρεία Alzheimer Αθηνών θα μπορεί να επεκτείνει το πρόγραμμα, ώστε όλο και περισσότερα άτομα με άνοια θα μπορούν να λαμβάνουν ιατρική, νοσηλευτική και ψυχολογική φροντίδα με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της εταιρείας Alzheimer Αθηνών στο 210- 7013271 και στο www.alzheimerathens.gr.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: