Αυτές είναι οι 2 πιο δυνατές, ξενοδοχειακές αφίξεις στην Κρήτη

Το Numo Hotels & Resorts στην Ιεράπετρα και το Royal Senses Resort Crete στο Ρέθυμνο αποτελούν την τέλεια αφορμή για να οργανώσετε μια εξόρμηση στη Κρήτη μέσα στον Σεπτέμβρη.

Elle 06 Σεπ. 21
Αυτές είναι οι 2 πιο δυνατές, ξενοδοχειακές αφίξεις στην Κρήτη

NUMO HOTELS & RESORTS
Ιεράπετρα

Κρήτη

Αυτή η νέα άφιξη βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε καταπράσινους, κατάφυτους κήπους. Η φιλοσοφία όσων υπογράφουν αυτό το εγχείρημα βασίζεται στην περιέργεια, το πάθος και την
αισθητική που σκοπό έχει να διδάξει σε όλους τη γοητεία της Νότιας Κρήτης, μέσα από ένα σύγχρονο φίλτρο. Αποτελείται από δωμάτια και σουίτες σε μια χρωματική παλέτα που μοιάζει να έχει ζυμωθεί από το φως του ήλιου και το καφέ της βρεγμένης άμμου. Σε αυτά θα βρείτε ιδιωτικές πισίνες σε μικρές παραδεισένιες βεράντες.

Κρήτη

Η κρητική κουζίνα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Απόδειξη το ότι η Κωνσταντίνα Βούλγαρη -φιναλίστ του San Pellegrino Young Chef of the Year- φροντίζει την κουζίνα με την προσέγγιση «από το αγρόκτημα στο τραπέζι» αναδεικνύοντας τα παραδοσιακά τοπικά πιάτα, που σερβίρονται με σύγχρονη ευαισθησία. Την ίδια ευαισθησία επιδεικνύει το Numo και για το περιβάλλον, μιας και ακολουθεί πολλά πρωτόκολλα εξοικονόμησης ενέργειας. Μέχρι το 2022 στοχεύει να μη χρησιμοποιεί καθόλου πλαστικά, ενώ θα ανακυκλώνει και τα περισσότερα από τα παραχθέντα απόβλητα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες Numo Hotels & Resorts εδώ:

Κρήτη

 

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη  Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη Κρήτη Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Επαρχιακή οδός Ιεράπετρας-Σητείας, Ιεράπετρα, Κρήτη, numoierapetra.com

ROYAL SENSES RESORT CRETE
Ρέθυμνο

Κρήτη

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Hilton στην Κρήτη. Αποτελείται από 179 δωμάτια και διαθέτει δική του παραλία, γήπεδο τένις και ιδιωτική μαρίνα. Το κατάλυμα είναι μέρος της Curio Collection της Hilton που στόχο έχει να αναδείξει την ταυτότητα κάθε τόπου, τη ζεστασιά κάθε τοπίου, την επικοινωνία μεταξύ αρχιτεκτονικής, παράδοσης, φιλοξενίας και -κυρίως- την
επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων.

Κρήτη

Βρίσκεται στην περιοχή του Ρεθύμνου, στο βόρειο τμήμα του νησιού. Στα δωμάτια και τους εξωτερικούς εντυπωσιακούς χώρους αποτυπώνεται η «δύσκολη», τραχιά και άπιαστη ομορφιά της Κρήτης. Αυτή η ομορφιά στην οποία υποκλίνεται ακόμη και η πολυτέλεια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες Royal Senses Resort Crete εδώ:

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Κρήτη

Πάνορμος Ρεθύμνου, Κρήτη, theroyalsenses.troulisroyalcollection.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: