Υλικά:
1 πακέτο λεπτά σπαγγέτι κομμένα σε κομμάτια 1 ίντσας
Μερικά ντοματίνια ψιλοκομμένη στη μέση
2 κολοκυθάκια, σε κύβους
1 αγγούρι μεγάλο, σε κύβους
1 πράσινο πιπέρι, σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
1 κόκκινο κρεμμύδι μεγάλο, σε κύβους
2 κουτιά ώριμες ελιές κομμένες σε φέτες
Υλικά για το dressing:
1 μπουκάλι σάλτσα ιταλικής σαλάτας (470ml)
1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σέλινο
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση:
Μαγείρεψε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στράγγιξέ τα χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι και ξέπλυνε με κρύο νερό. Προσθέσε τα ντοματίνια, τα κολοκυθάκια, το αγγούρι, το πράσινο και το κόκκινο πιπέρι, το κόκκινο κρεμμύδι και τις ελιές σε ένα μεγάλο μπολ.
Για να φτιάξεις το dressing:
Χτύπησε ελαφρά μαζί την ιταλική σάλτσα σαλάτας, τη παρμεζάνα, το σουσάμι, την πάπρικα, το σέλινο και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίξε το dressing στη μακαρονοσαλάτα και ανακάτεψε μέχρι να επικαλυφθούν όλα τα υλικά. Κάλυψέ το μπολ μια μεμβράνη και ψύξε για 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο Therecipecritic.com