Avocado egg rolls
Υλικά:
1 φλιτζάνι φυτικό λάδι για τηγάνισμα
3 αβοκάντο σε κύβους
1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι σε κύβους
1 ωτομάτα σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα κόλιανδρου
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
χυμός απο 1 lime
αλάτι και πιπέρι για γεύση
8 περιτυλίγματα για rolls
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια υψηλή φωτιά. Σε ένα μεσαίο μπολ, προσθέστε το αβοκάντο και πολτοποιήστε όσο θέλετε. Προσθέστε το κρεμμύδι, την ντομάτα, το κόλιαντρο, το σκόρδο, το χυμό λάιμ το αλάτι και το πιπέρι.
Για να φτιάξετε τα rolls: Τοποθετήστε το μείγμα αβοκάντο στο κέντρο κάθε περιτυλίγματος. Χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, τρίψτε τις άκρες με νερό. Φέρτε το κάτω άκρο του περιτυλίγματος και τυλίξτε το σφιχτά πάνω από το γέμισμα. Διπλώστε τις πλευρές και συνεχίστε να τυλίγετε το περιτύλιγμα και πατήστε για να σφραγίσετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα rolls.Πρόσθεσε τα στο καυτό λάδι και τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν και απο τις δύο πλευρές για περίπου 2-3 λεπτά. Αφαιρέστε με μια μεταλλική τσιμπίδα πάνω σε χαρτί κουζίνας. Σερβίρετε αμέσως με το αγαπημένο σας dip. Καλή απόλαυση!
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο therecipiecritic.com