Υλικά:
λάδι canola για τηγάνισμα
12 λουκάνικα για hot dog
12 καλαμάκια για σουβλάκια
1 Φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι αραβόσιτο
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας baking powder
1 μεγάλο αυγό
2 κουταλιά της σούπας μέλι
1 φλιτζάνι βουτυρόγαλα
¼ φλιτζάνι γάλα
Εκτέλεση:
Ζέστανε περίπου 2 ίντσες λαδιού σε μια μεγάλη κατσαρόλα
Προετοίμασε τα λουκάνικα για hot dogs στεγνώνοντάς με χαρτοπετσέτες και τοποθέτησε ενδιάμεσα τα καλαμάκια. Στη συνέχεια άφησέ τα στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάς μαζί το αλεύρι, το αραβοσιτέλαιο, το αλάτι, τη ζάχαρη και το baking power. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάς ελαφρά το αβγό, το μέλι, το βουτυρόγαλα και το γάλα. Πρόσθεσε τα υγρά συστατικά στα στέρεα και ανακάτεψε καλά. Το μείγμα πρέπει να είναι αρκετά πηχτό για να καλύψει τα λουκάνικα του hot dod.
Γεμίσe ένα ψηλό ποτήρι με το μείγμα. Στη συνέχεια βουτήξτε μέσα τα hot dogs, πηγαίνοντας προς τα κάτω και δίνοντάς του μια στροφή στο ποτήρι. Εάν δεις, καθώς το αφαιρείς, φυσαλίδες ή γυμνά σημεία στο hot dog, βύθισε το ξανά.
Ρίξε απαλά το hot dog στο καυτό λάδι. Μαγείρεψε για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι να γίνει χρυσαφένιο σε όλες τις πλευρές. Αφαίρεσε από το λάδι και άφησε το να στραγγίσει σε χαρτοπετσέτες.
Σέρβιρε αμέσως.