Φωτο: www.ambitiouskitchen.com/
Υλικά
1 1/2 φλιτζ. ρεβίθια βρασμένα
2 κ.σ. βρώμη
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
1/2 κούπα μέλι
1/2 κούπα γάλα αμυγδάλου ή καρύδας
1 κ.γ. baking powder
Εκτέλεση
Τοποθετείτε σε ένα blender τα ρεβίθια με το γάλα και τα χτυπάτε.
Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να γίνει μια κολλώδης ζύμη.
Στρώνετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, και με ένα βρεγμένο κουτάλι σχηματίζετε στρογγυλά κομμάτια μέχρι να ολοκληρωθεί η ζύμη.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 15 λεπτά.
Αφαιρείτε το ταψί από το φούρνο, περιμένετε 5 λεπτά να σταθεροποιηθούν και τα απολαμβάνετε ζεστά.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!