Υλικά:
500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worchestershire
Αλάτι και πιπέρι
4 ψωμάκια χάμπουργκερ
Τυρί τσένταρ
Ντομάτα
Κόκκινο κρεμμύδι
Μαρούλι
Μπορείς να προσθέσεις κι άλλα υλικά της επιλογής σου
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους πρόσθεσε το κιμά, το σκόρδο, τη σάλτσα Worcestershire, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάσε όλα τα υλικά μαζί και δημιούργησε τέσσερα μπιφτέκια. Φρόντισε ιδιαίτερα να είναι επίπεδα με στρογγυλό σχήμα, καθώς κατά τη διάρκεια του ψησίματος θα συρρικνωθούν.
Τοποθέτησε πρώτα στο τηγάνι τα δύο μπιφτέκια χάμπουργκερ. Ψήσε στους 360 βαθμούς για 5 λεπτά, αναποδογύρισε τα μπιφτέκια και μαγείρεψε για επιπλέον 5 λεπτά. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία για να ψήσεις και τα άλλα δύο μπιφτέκια.
Την ώρα που ψήνεις τα μπιφτέκια πρόσθεσε από πάνω το τυρί και μαγειρέψτε για ένα επιπλέον λεπτό, μέχρι να λιώσει. Στην συνέχεια τοποθετήστε τοποθέτησε όλα τα υλικά σου μέσα στο ψωμάκι χάμπουργκερ και είναι έτοιμο.