Σουβλάκια ναπολιτέν
Προετοιμασία: 15’
Υλικά για 4 άτομα
200 γραμμ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε μπουκιές – 100 γραμμ. ζαμπόν κομμένο σε χοντρές φέτες – 100 γραμμ. μοτσαρέλα σε μπαλάκια – 4 ντομάτες κομμένες σε φέτες – 1 αυγό χτυπημένο – Τριμμένη φρυγανιά – Σκόρδο σε σκόνη – Μαϊντανός αποξηραμένος – Αλάτι – Πιπέρι – Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Aνακατεύετε τη φρυγανιά με το σκόρδο, τον μαϊντανό και λίγο πιπέρι.
2. Αλατίζετε τα κομμάτια του κρέατος, τα βουτάτε στο αυγό και στη συνέχεια τα περνάτε από το μείγμα της φρυγανιάς.
3. Τα σοτάρετε για 5’ σε άφθονο καυτό ελαιόλαδο.
4. Σε λίγο ελαιόλαδο τηγανίζετε τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσουν (αν θέλετε τις λιώνετε με ένα πιρούνι να γίνουν σος) και τις διατηρείτε ζεστές.
5. Περνάτε διαδοχικά στα σουβλάκια ένα κομμάτι γαλοπούλα, μια φέτα ζαμπόν και ένα μπαλάκι μοτσαρέλα.
6. Σερβίρετε τα σουβλάκια αμέσως πάνω στις τηγανητές ντομάτες.