Μήπως τελικά αυτό που λείπει από την διακόσμηση του σπιτιού σου είναι μια ζωηρή ταπετσαρία;

Οι ταπετσαρίες μοιάζουν να «ξεπηδούν» από το παρελθόν, συγκεκριμένα από την δεκαετία του '70, κι έρχονται πίσω για να δώσουν αέρα ανανέωσης και ισχυρή άποψη στο προσωπικό μας χώρο.

Elle 23 Φεβ. 21
Μήπως τελικά αυτό που λείπει από την διακόσμηση του σπιτιού σου είναι μια ζωηρή ταπετσαρία;

O προσωπικός μας χώρος μας χαρακτηρίζει. Αυτό είναι δεδομένο! Ειδικά τους τελευταίους μήνες, που όλοι έχουμε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας μέσα στα σπίτια μας, νιώθουμε πώς η διακόσμηση τους ενδεχομένως και να μας έχει κουράσει λίγο. Για αυτό έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε (και δεν μπορούμε!) για να την ανανεώνουμε διαρκώς. Κάπως έτσι και πειράζουμε την εικόνα του χώρου μας, ώστε να μην βαριόμαστε, και φυσικά εκτονώνουμε κάπου όλη αυτή την δημιουργικότητα που έχουμε μέσα μας και δεν ξέρουμε πως να την εξωτερικεύσουμε.

Αν κι εσύ – όπως ακριβώς κι εμείς- έχεις αλλάξει τα πάντα στο σπίτι σου ως τώρα και ψάχνεις μανιωδώς για το ποια θα είναι η επόμενη ανανέωση που θα κάνεις, εμείς σου έχουμε την λύση. Ποια είναι αυτή; Δώσε μια πιο bold πινελιά στο προσωπικό σου χώρο προσθέτοντας σε αυτόν μια ταπετσαρία. Θες στο σαλόνι; Θες στο υπνοδωμάτιο σου, στην κουζίνα; Δεν έχει καμία σημασία ποιο σημείο του σπιτιού θα επιλέξεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η αλλαγή θα δώσει στο σπίτι σου έναν αέρα ανανέωσης, μια ισχυρή δόση άποψης. Floral prints, pop σχέδια, έντονες αποχρώσεις, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δες τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε για να αντλήσεις την έμπνευση που χρειάζεται πριν προχωρήσεις στην αλλαγή.

https://www.instagram.com/p/B5uoiwYhChl/

https://www.instagram.com/p/CH8H8kAHXUN/

https://www.instagram.com/p/B-OsNaonwDw/

https://www.instagram.com/p/CFM9LxyHxuz/

https://www.instagram.com/p/CHvo4xDpCt_/

https://www.instagram.com/p/CLcPJkgLK6e/

https://www.instagram.com/p/CHDtypRgwKb/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Checkboard: Η απόλυτη τάση στη διακόσμηση για το 2021

Το δωμάτιο που δημιούργησε η Chiara Ferragni για τον γιο της είναι το κάτι άλλο #decoideas

7+1 τάσεις στη διακόσμηση που θα μας απασχολήσουν το 2021

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT