Υλικά:
1 κιλό μπριζόλες από μοσχάρι
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού Ιταλικό seasoning
3 σκελίδες σκόρδο σε σκόνη
Για το βούτυρο από βότανα:
1/4 φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο
1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο σε σκόνη
1/3 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανός σε σκόνη
Εκτέλεση:
Σε μπολ μεσαίου μεγέθους προσθέστε τις κομμένες μπουκίτσες μπριζόλας, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ιταλικό seasoning και σκόρδο. Έπειτα τα τοποθετείτε στη φριτέζα.
Μαγειρέψτε το κρέας στους 400 βαθμούς για 10-12 λεπτά. Μόλις μαγειρευτεί ρίξτε το με βούτυρο σκόρδου. Η συνταγή αυτή μπορεί να συνοδευτεί με πατάτες, πουρέ, λαχανικά, ρύζι κ.λ.π