Με αυτή τη μοσχαρίσια τηγανιά θα γιορτάσετε την Τσικνοπέμπτη (και με το παραπάνω!)

Τα steak bites στον ατμό φτιάχνονται από τα πιο τρυφερά και γευστικά μέρη του βοδινού κρέατος. Ετοιμαστείτε να ξετρελάνετε τον ουρανίσκο σας σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Elle 03 Μαρ. 21
Με αυτή τη μοσχαρίσια τηγανιά θα γιορτάσετε την Τσικνοπέμπτη (και με το παραπάνω!)

Υλικά:

1 κιλό μπριζόλες από μοσχάρι
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού Ιταλικό seasoning
3 σκελίδες σκόρδο σε σκόνη
Για το βούτυρο από βότανα:
1/4 φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο
1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο σε σκόνη
1/3 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανός σε σκόνη

Εκτέλεση:

Σε μπολ μεσαίου μεγέθους προσθέστε τις κομμένες μπουκίτσες μπριζόλας, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ιταλικό seasoning και σκόρδο. Έπειτα τα τοποθετείτε στη φριτέζα.

Μαγειρέψτε το κρέας στους 400 βαθμούς για 10-12 λεπτά. Μόλις μαγειρευτεί ρίξτε το με βούτυρο σκόρδου. Η συνταγή αυτή μπορεί να συνοδευτεί με πατάτες, πουρέ, λαχανικά, ρύζι κ.λ.π

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες συνταγές στο therecipicritic.com.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT