Pizza με μανιτάρια και μοτσαρέλα
Υλικά
500 γραμμ. ζύμη για πίτσα, 500 γραμμ. ντοματίνια ψιλοκομμένα (κρατάτε λίγα ολόκληρα για τη διακόσμηση)
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 200 γραμμ. παρμεζάνα, 250 γραμμ. μοτσαρέλα
200 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια, λίγα φύλλα βασιλικού, 1/2 κ.γ. ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Χωρίζετε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη, προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο και τοποθετείτε τη σχάρα στη χαμηλότερη θέση.
2. Κόβετε τη μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες, τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τρίβετε με τα δάχτυλα την παρμεζάνα σε φλούδες.
3. Δουλεύετε τη ζύμη και την απλώνετε με τα χέρια σε δύο ταψιά στρωμένα με λαδόκολλα.
4. Ρίχνετε τη σάλτσα, βάζετε από πάνω τη μοτσαρέλα, τα μανιτάρια, τις φλούδες παρμεζάνας και τα ολόκληρα ντοματίνια.
5. Ψήνετε για περίπου 20′ μέχρι οι πίτσες να πάρουν ωραίο χρώμα και τις διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.