Ο Πέτρος Συρίγος μάς φτιάχνει ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Βρες την συνταγή παρακάτω:
Υλικά για την μαρινάδα
2 τεμάχια ψαρονέφρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο γάλακτος
½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
Υλικά για τη σάλτσα μουστάρδας
½ ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
½ λευκό κρεμμύδι
250 ml κρέμα γάλακτος 35%
2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
1 κ.σ. μουστάρδα με σιναπόσπορο
50 γρ. βούτυρο φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!