Σήμερα θα φάμε τορτελίνια με μπέικον, τομάτα και κρέμα γάλακτος

Ο σεφ, Πέτρος Συρίγος, έφτιαξε τα πιο λαχταριστά τορτελίνια.

Σήμερα θα φάμε τορτελίνια με μπέικον, τομάτα και κρέμα γάλακτος

Υλικά:

1 πακέτο τορτελίνια (500 γρ)

150 γρ μπέικον σε κύβους

3 κ.τ.σ ελαιόλαδο

1 μικρό κρεμμύδι

2 σκ. σκόρδο

1 κονσέρβα αποφλοιωμένη τομάτα

150 ml κρέμα γάλακτος

150 γρ παρμεζάνα τριμμένη

1 κ.τ.γ μπούκοβο

αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη

2 κ.τ.σ φρέσκο βασιλικό

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.